Ok Flora este o florarie online in care cumparatorii au o serie de avantaje considerabile. Din echipa fac parte persoane cu o vasta experienta in domeniu, iar conditiile de livrare si modul de preluare a comenzilor este unic si foarte modern.

Ok Flora ajuta la economie de timp si eficienta

Apeland la OK Flora nu mai este necesara deplasarea pana la floraria fizica. Orele pierdute in trafic si nevoia de a inmana personal buchetul sau aranjamentul floral sunt acum complet eliminate. Persoanele care nu pot participa la anumite evenimente au posibilitatea de a comanda florile dorite si de a le trimite direct la destinatie fara sa se deplaseze pana acolo.

Acum poti oferi de la distanta un trandafir criogenat in cupola chiar si atunci cand nu te aflii in oras. Partenera ta va fi foarte impresionata de faptul ca primeste flori de la tine atunci cand te aflii la sute de kilometri distanta, sau chiar in afara tarii.

Comenzi doar cu numele de pe Facebook

Este foarte posibil ca o persoana de pe Facebook sa iti fi atras atentia si sa vrei sa o impresionezi insa sa nu stii unde ai putea sa ii trimiti florile. Specialistii de la OK Flora pot trimite cosuri cu flori si aranjamente sau buchete, cunoscand doar numele de pe Facebook. Vei reusi cu ajutorul lor sa transmiti mesajul dorit in cel mai simplu si eficient mod si o vei impresiona cu siguranta.

Livrari doar cu numarul de telefon

Atunci cand cunosti numarul de telefon insa nu stii adresa, OK Flora te ajuta sa trimiti cele mai frumoase si elegante buchete de flori la destinatie. Specialistii din florarie vor obtine toate informatiile necesare prin metode proprii, insa ceea ce conteaza cel mai mult este faptul ca intentiile tale vor fi puse in aplicare.

Livrarea este gratuita

OK Flora livreaza in mod gratuit florile in Bucuresti in timp de 2 pana la 5 ore maxim. Astfel pe langa faptul ca economisesti timp si bani, ai avantajul de a nu plati transportul. Acum iti este mult mai usor sa faci surprize placute celor dragi. O floare este intotdeauna un cadou apreciat si surprinzator, iar datorita serviciilor premium de la OK Flora este mult mai usor acum sa faci mici gesturi prin care sa le arati celor dragi ca iti pasa de ei.

Livrare anonima

Livrarile anonime sunt foarte comune pentru ca pastreaza elementul surpriza, iar livratorii de la OK Flora sunt tot timpul pregatiti sa transmita mesajul tau anonim. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cum vrei sa se prezinte persoana care livreaza, clasci sau traditional, si sa indici mesajul pe care doresti sa il transmiti.

Avand in vedere toate aceste avantaje oferite, OK Flora este una dintre cele mai apreciate florarii online din capitala. Un argument in plus este faptul ca fiecare buchet de flori sau aranjament este realizat din flori de calitate premium, proaspete si fresh, care ajung impecabil la destinatia indicata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *