MSI, lider global în domeniul dispozitivelor de gaming, creare de conținut și business & productivitate, dezvăluie o gamă impresionantă de produse noi la standul L0818 al expoziției COMPUTEX 2023 din acest an. Cu valori fundamentale de creativitate și pasiune pentru a construi produse de înaltă performanță, MSI prezintă gama sa premium pentru a oferi vizitatorilor o experiență completă.

Printre cele mai importante puncte de atracție se numără cele mai recente plăci grafice echipate cu procesorul grafic NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Ti proaspăt lansat și concepute ținând cont de dorința fanilor pentru noile tehnologii grafice, de designul performant al plăcilor de circuite și de răcirea avansată. MSI realizează o prezentare convingătoare a noilor produse la standul L0818, incluzând laptopuri, desktop-uri, plăci grafice, plăci de bază, monitoare, componente PC și colaborare prin intermediul unei aplicații populare.

“Suntem pe deplin sinceri când vă spunem că aducem în acest an la Computex o mulțime de produse de înaltă calitate. Pe piață există mulți concurenți mari, dar MSI păstrează în mod constant intenția inițială de TEHNOLOGIE care întâlnește ESTETICA și își personalizează produsele pentru nevoile pieței. Cu performanțe revoluționare pentru a-i satisface pe cei mai pretențioși utilizatori, estetica de ultimă generație și linia noastră solidă de produse reprezintă răspunsul la un mediu plin de provocări”, a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI.

Placa video GeForce RTX™ 4060 Ti GAMING

Seriile GAMING TRIO și GAMING prezintă un aspect nou, dar familiar, menținând în același timp echilibrul excelent între performanță, răcire și zgomot redus în care jucătorii au ajuns să aibă încredere. Designul TORX Fan 5.0 prezintă perechi de câte trei pale de ventilator conectate între ele printr-o legătură exterioară pentru a crea un contur care concentrează fluxul de aer în sistemul de răcire actualizat TRI FROZR 3 și TWIN FROZR 9. Placa grafică este ranforsată cu o placă posterioară din metal periat cu un design de flux optimizat care reduce căldura captată. În plus, Mystic Light ornează exteriorul plăcii grafice, iluminând culoarea în sincron cu restul PC-ului prin Mystic Light Sync și Ambient Link.

Placa grafică GeForce RTX™ 4060 Ti VENTUS

Seria VENTUS oferă o opțiune fiabilă și accesibilă pentru gamerii care caută o abordare orientată spre raportul optim preț-performanță. Cu filozofia de design spartan fără complicații, VENTUS 3X și VENTUS 2X BLACK păstrează elementele esențiale pentru a îndeplini orice sarcină necesară. Plăcile grafice vin cu premiatul ventilator TORX Fan 4.0, o placă de ranforsare posterioară și o estetică bine conturată, potrivită pentru orice sistem.

Placa de bază Intel Z790 MAX PROJECT ZERO

MSI aduce o nouă placă de bază unicat, începând cu populara placă de bază back-connect B650M PROJECT ZERO. Această placă de bază specială plasează interfața de alimentare, interfața ventilatoarelor și altele în partea din spate a plăcii de bază, permițând o gestionare mult mai simplă și mai elegantă a cablurilor. Designul argintiu atrăgător vă permite să vă puneți în valoare stilul!

Dacă așteptați o placă de bază Intel Z790 mai avansată, MSI e aici. Plăcile de bază din seria Z790 MAX vor dispune de noua soluție Wi-Fi 7, designul general va avea unele îmbunătățiri, iar mai multe plăci de bază vor actualiza soluția de rețea la 5GbE LAN.

De asemenea, este expusă și noua placă de expansiune USB 4 100W, care permite plăcii de bază să suporte două porturi USB 4.0 40Gb/s Type-C cu rată de transfer ultra-rapidă și încărcare rapidă de până la 100W!

PRO DP180 13th – Desktop cu performanțe creative excepționale

PRO DP180 este un computer desktop validat de NVIDIA RTX Studio. Este echipat cu un procesor Intel® Core i7 de până la a 13-a generație, alături de un GPU dedicat NVIDIA GeForce RTX capabil să realizeze până la 8K video, ray tracing în timp real și alte funcții asistate de inteligență artificială. PRO DP180 oferă o serie de caracteristici ușor de utilizat; designul său Dual-LAN 2.5G și 1G cuplat cu Wi-Fi 6E ajută conexiunile de rețea să fie mai rapide și mai stabile ca niciodată. DP180 oferă, de asemenea, un nivel de conectivitate rapid și simplu prin USB 3.2 Gen 2 Tip C și diverse alte porturi IO. În plus, cititorul de carduri încorporat suportă carduri SD & Micro SD pentru cea mai bună compatibilitate și confort. Designul dual de securitate Padlock și Kensington Lock încorporat protejează unitatea cu ajutorul blocării fizice, făcând din DP180 computerul ideal pentru companiile care au nevoie de un flux de lucru rapid, sigur și ușor. În plus, MSI Cloud Center, un software exclusiv, vă oferă stocare personală în cloud și este conceput pentru a face rapid și sigur backup și a descărca fișiere între PC, dispozitive mobile Android și iOS. Validat de NVIDIA Studio, PRO DP180 este pregătit să își ajute utilizatorii să își elibereze originalitatea și potențialul nelimitat.

PRO DP10 13M – Un mini-PC uimitor de puternic și surprinzător de mic

PRO DP10, această carcasă de dimensiuni reduse este dotată cu mai multă tehnologie decât pare la prima vedere. Oferă un potențial nelimitat cu toate că volumul său este mai mic de 1,1 litri. Designul cu dimensiuni reduse ajută la ordonarea unui birou și la economisirea spațiului, în timp ce configurațiile hardware și software robuste disponibile sprijină utilizatorii în multitasking. Un procesor Intel® Core i7 de până la a 13-a generație cu 12 nuclee permite utilizatorilor să editeze proiecte grafice și să lucreze cu mai multe programe mai rapid și fără probleme. În plus, PRO DP10 suportă până la patru ecrane simultan cu selecția sa bogată de porturi IO care include DisplayPort, HDMI, D-Sub (VGA) și Thunderbolt 4, care suportă o viteză de transfer de până la 40Gb și ieșire video cu suport pentru rezoluții externe de până la 8K. Conectați-vă și transferați rapid datele cu o lățime de bandă mare și latență redusă cu LAN Ethernet de 2,5Gbps sau cu un Wi-Fi 6E care pune accentul pe securitatea transmisiei și îmbunătățirea semnalului. Un USB 3.2 Gen 2 Type-C reversibil ajută utilizatorii să transfere convenabil și rapid proiecte sau fișiere. În plus, cu un singur click, exclusivul MSI Cloud Center va face automat backup-ul tuturor fotografiilor și videoclipurilor dvs. într-o locație de stocare dorită în PRO DP10. Împreună cu toate caracteristicile de mai sus, PRO DP10 13M este proiectat cu gândul la eficiență și productivitate.

Experimentați cele mai profunde tonuri de negru și cele mai vibrante culori cu noua serie de monitoare QD-OLED de la MSI

Combinând tehnologia Quantum Dot cu tehnologia de afișare OLED, monitoarele QD-OLED de la MSI oferă cele mai profunde tonuri de negru și cele mai vii culori, oferind gamerilor o experiență de joc excepțională. Modelul MEG 342C QD-OLED, care se laudă cu o rată de refresh rapidă de 0,03ms GtG și cu certificări VESA DisplayHDR True Black 400 și ClearMR 9000, a fost foarte apreciat încă de la lansarea sa. De asemenea, dispune de funcționalitate KVM și de o varietate de porturi I/O, cum ar fi HDMI 2.1 și o interfață USB Type-C care acceptă o încărcare PD de până la 65W, ceea ce îl face o alegere populară în rândul consumatorilor.

Nu numai că noul SpectrumBar dispune de controlul exclusiv al efectului de iluminare Mystic Light, dar se poate sincroniza și cu afișajul de pe ecran pentru a crea o experiență imersivă și mai intensă.

La COMPUTEX, MSI a prezentat un monitor prototip QD-OLED de 49 de inci, primul de acest tip din lume. Cu o rată de refresh de până la 240 Hz și o tehnologie superioară de afișare QD-OLED, combinată cu caracteristici exclusive MSI, precum Gaming Intelligence și OLED Care, jucătorii pot experimenta cele mai profunde tonuri de negru și cele mai vibrante culori pentru un festin de gaming suprem.

Creați noi posibilități de experiență vizuală cu monitorul din seria Modern MD272QXP

Monitorul din seria Modern MD272QXP este un monitor IPS de 27 de inci cu rezoluție WQHD (2560 x 1440) care oferă o experiență vizuală excelentă cu ajutorul tehnologiei avansate EyesErgo de protejare a ochilor și a designului ergonomic. Acesta se remarcă printr-un panou IPS de 27 de inci, difuzoare încorporate și un suport ergonomic reglabil în 4 direcții, care se poate înclina, roti și pivota, permițându-vă în același timp să ridicați sau să reduceți înălțimea monitorului; ca urmare, utilizatorii pot regla suportul la unghiul cel mai potrivit pentru a lucra confortabil. O rată de refresh de 100 Hz asigură o derulare lină, în timp ce tehnologiile Anti-Flicker și Less Blue Light PRO, certificate TUV, previn ca ochii utilizatorilor să sufere de oboseală sau de stres. Less Blue Light PRO este un filtru hardware de lumină albastră care poate reduce plaja de frecvențe albastru-ultraviolet dăunătoare pentru ochi menținând simultan culoarea și detaliile originale ale ecranului. În plus, utilizatorii se pot bucura de cea mai realistă imagine cu un contrast mai mare între cele mai luminoase și cele mai întunecate zone ale monitorului, ceea ce duce la o experiență de vizionare HDR captivantă. În plus, software-ul exclusiv, Productivity Intelligence (P.I.) oferă cel mai inteligent instrument, funcția KVM, modul de culoare și de afișare în timp ce lucrați cu el în fiecare zi. Prin intermediul funcției KVM, utilizatorii pot comuta cu ușurință între două computere folosind doar o singură tastatură și un singur mouse. De asemenea, o conexiune USB Type-C încorporată de 65 W permite utilizatorilor să se conecteze și să încarce dispozitivele mobile fără efort.

Carcasa pentru PC MPG GUNGNIR 300

MSI a dezvăluit o nouă carcasă ATX mid-tower – seria MPG GUNGNIR 300, adaptată nevoilor de compatibilitate ale configurațiilor de sistem de nivel mediu pentru gameri. Panoul său frontal este realizat dintr-un design mesh dintr-o singură bucată, cu suport pentru răcire cu lichid AIO duală de 360 mm sau până la 12 ventilatoare de 12 cm, oferind performanțe excepționale de răcire. Designul structurii patentate a carcasei include un suport glisant pentru carcasa HDD, un design cu suport de împingere orizontală/verticală pentru clemele PCIE și un suport omnidirecțional pentru plăci grafice, cu instalare fără unelte și care se poate roti la 90 de grade pentru a acomoda plăcile grafice NVIDIA® GeForce RTXTM din seria 40. Jucătorii pot ajusta și selecta poziția preferată a suportului în funcție de mărimea, forma și poziția de ieșire a plăcii grafice.

Cooler MAG CORELIQUID E

Seria MAG CORELIQUID E, inspirată de trecerea timpului și de forma unei eclipse solare, este un produs inovator care combină tehnologia avansată de răcire cu un design vizual impresionant. Prin mărirea suprafeței de contact dintre canalul de apă și baza de cupru a blocului de apă, seria MAG CORELIQUID E Series maximizează disiparea căldurii de la procesor, dispunând în același timp de o înălțime îmbunătățită a microcanalelor pentru o mai bună eficiență a sistemului de răcire cu apă. Designul capacului blocului de apă care permite rotirea la 270 de grade asigură faptul că logo-ul rămâne orizontal, indiferent de orientarea de montare. Utilizatorii pot integra seria MSI CORELIQUID E cu placa de bază MSI și pot regla viteza ventilatorului de răcire și a pompei prin intermediul software-ului MSI CENTER, oferind controale ușor de utilizat pentru a regla cu precizie hardware-ul și a obține performanțe optime ale computerului.

SSD SPATIUM M570 PRO PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR

SSD-ul SPATIUM M570 PRO PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR, cu viteze de citire/scriere fulgerătoare de până la 12000/10000 MB/s, îmbină tehnologia de top a controlerului PCIe Gen 5 cu designul de răcire termică pasivă de la MSI, care constă în conducte Core Pipes amplasate optim care acoperă complet controlerul și modulul flash, transferând în același timp căldura de-a lungul unui radiator de suprafață pentru o trecere eficientă a fluxului de aer sub un capac elegant cu finisaj dublu, dezlănțuind viteze de transfer fenomenale în capacități de 1TB, 2TB și 4TB pentru profesioniști, creatori de conținut și gameri.

Routerul mesh MRAX60

MSI dezvăluie sistemul mesh MRAX60 care oferă viteze de până la 6000Mbps. Designul său unic de antenă și rețeaua inteligentă backhaul extind acoperirea WiFi în fiecare cameră, subsol și chiar în fața și în spatele casei, menținând în același timp viteza maximă și satisfăcând cerințele pentru streaming video 4K/8K, jocuri online și videoconferințe. Utilizatorii pot configura rapid și ușor rețeaua cu ajutorul aplicației MSI Router, iar AI QoS gestionează automat lățimea de bandă. MRAX60 suportă funcții de securitate precum controlul parental și criptarea WPA3, oferind o experiență de internet de mare viteză sigură și fără întreruperi pentru familii.

Aplicația de schimbare a vocii MSI Voicemod X

MSI colaborează cu binecunoscuta aplicație de schimbare a vocii numită Voicemod. Voicemod poate transforma cu ușurință vocile în diverse efecte speciale fără a fi nevoie de sintetizatoare sau plăci de sunet suplimentare, oferind o transmisiune live mult mai interactivă și mai distractivă, transmisiuni de jocuri, întâlniri online și multe altele! MSI a creat în mod special un set de efecte de iluminare RGB care se sincronizează cu efectele vocale. Pur și simplu faceți click pe efectul vocal și iluminarea RGB corespunzătoare va fi afișată. Acest lucru permite celor care transmit în direct și gamerilor să își afișeze stilul personal, iar experiențele la prima mână vor fi accesibile la standul MSI în timpul expoziției COMPUTEX! Parteneriatul este programat să fie lansat oficial în această toamnă, iar jucătorii se vor putea bucura de această funcție pe plăcile de bază, plăcile grafice, desktop-urile de gaming sau monitoarele de gaming de la MSI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *