Prin noua linie G502 X, Logitech G duce mai departe moștenirea legendarului G502, reinventat și reproiectat cu cele mai avansate tehnologii de gaming.

 

 

BUCUREȘTI – 30 August 2022 – Logitech G, brand din portofoliul Logitech și lider inovator în tehnologiile și echipamentele  de gaming, lansează astăzi G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS, trei variante upgradate ale celui mai popular mouse de gaming din lume, cu o serie de inovații care oferă cea mai bună experiență de joc.

G502 X duce mai departe performanțele de neegalat ale mouse-ului G502 printr-un upgrade la nivel de formă și cele mai avansate tehnologii de joc, inclusiv noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE.

High_Resolution_PNG-Logitech G G502 X Plus Bob2 Wht

„G502 este un mouse iconic in gaming, iar comunitatea de gameri aștepta o nouă versiune a sa”, a spus Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming. „Așa că am regândit modelul G502 cu un nou design și update-uri tehnice și l-am adus într-o nouă era a gamingului. Realizat din materiale mai ușoare și tehnologie de ultimă oră, noul G502 X promite să ducă mai departe performanța, precizia și controlul caracteristice lui G502.”

High_Resolution_PNG-Logitech G G502 X Plus Software Blk

Toate modelele G502 X sunt prevăzute cu noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE, care oferă viteză și fiabilitate incredibile, precum și o rată de răspuns rapidă și clară.

LIGHTFORCE este o tehnologie revoluționară de micro-switch care combină beneficiile switch-urilor optice cu senzația celor mecanice pe care gamerii o iubesc. Switch-urile optice sunt fiabile, precise și performante, și au o viteză de reacție rapidă pe toată durata de viață a mouse-ului.

Tehnologia LIGHTFORCE prezentă în switch-ul optic folosește părți de contact galvanic și se comportă la fel ca switch-urile mecanice, menținând senzația de claritate. Rezultatul? Declanșatoarele optice și mecanice acționează la unison, oferind performanță maximă în joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE oferă precizie, latență ultra scăzută, dar și un feedback tactil clar.

High_Resolution_PNG-Logitech G G502 X Plus Software Wht

G502 X are un buton Shift DPI reproiectat, reversibil și detașabil pentru a se adapta la o varietate de dimensiuni ale mâinilor și stiluri de prindere. Rotița de scroll a fost ajustată pentru o stabilitate mai mare și greutate mai redusă. Dar a fost păstrat emblematicul scroll hiper-rapid și precis al lui G502, încărcarea USB-C la versiunile wireless, și exoscheletul subțire pentru reducerea greutății și fermitate maximă.

High_Resolution_PNG-Logitech G G502 X Plus Bob2 Blk

Noul G502 X vine, de asemenea, echipat cu senzorul optic de ultimă generație HERO 25K, cu o precizie de 1:1 la niveluri sub-micron și zero netezire, accelerare sau filtrare.

Pe lângă performanța sa, atunci când intervine si tehnologia LIGHTFORCE, oferă un timp de răspuns cu 68% mai rapid decât generația anterioară. Mai mult, actualizarea protocolului wireless LIGHTSPEED permite gamerilor să conecteze două dispozitive LIGHTSPEED la un receiver folosind Device Pairing Tool din G HUB. Gamerii pot alege să opereze G502 X cu același receiver ca și tastaturile lor de gaming Logitech G915, G915 TKL sau G715.

Artanis-Square- (34) (1)

În plus, linia G502 X este compatibilă cu mousepad-urile wireless Logitech G POWERPLAY pentru a prelungi viața bateriei la infinit.

Modelul G502 X PLUS vine cu LIGHTSYNC RGB cu următoarele caracteristici: iluminare fluidă personalizabilă cu 8 LED-uri, efecte de pornire și oprire și optimizarea bateriei prin detectarea activă a jocului.

Toate cele trei variante sunt disponibile în culorile alb și negru.

Preț și disponibilitate

Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS vor fi disponibili pe LogitechG.com și, începând cu luna septembrie, în magazinele partenere , la prețurile recomandate de 384 RON, 675 RON și, respectiv, 774 RON. Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi site-ul nostru www.logitechg.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *