Synology anunță disponibilitatea lui HD6500, prima soluție de stocare din seria HD (High Density), conceput pentru nevoia de stocare a volumelor foarte mari de date. Având un format 4U, HD6500 încorporează 60 de bay-uri și eficientizează stocarea la nivel de petabyte, cu suport pentru până la 960 TB per șasiu, putând fi asociat cu ușurință cu până la alte 4 unități de expansiune RX6022sas cu 60 de bay-uri. În total, sistemul bazat pe HD6500 poate acomoda până la 300 de bay-uri pentru un volum de stocare de peste 4 PB în format 20U. HD6500 poate lucra cu rate de transfer de peste 6688 MB/s în citire secvențială și 6662 MB/s în scriere secvențială¹, ceea ce îl face o soluție extrem de capabilă pentru scenarii care necesită tranzacționarea unor cantități masive de date, cum ar fi stocarea de volume mari pentru studiouri de creație, backup-ul informațiilor de supraveghere video în sisteme complexe, și backup pentru computerele de birou din cadrul companiilor.

imgg

„Un sistem HD6500 depășește cu adevărat limitele stocării scalabile”, a declarat Jason Fan, Product Manager la Synology„Natura simplă a acestuia, practic plug and play, îl face ușor de integrat în orice mediu IT existent, fără a fi nevoie de instruire suplimentară. Rulând DSM 7.1, HD6500 oferă aceleași soluții cuprinzătoare de gestionare a datelor și de backup de care depind în prezent clienții noștri, dar acum într-un pachet de dimensiuni superioare.”

Scalabilitate masivă cu performanță fiabilă

Proiectate special pentru utilizarea cu HDD-urile SAS Synology HAS5300, controlerele de stocare, firmware-ul și sistemul de operare ale lui HD6500 au fost optimizate și validate temeinic pentru fiabilitatea pe termen lung a performanței și integrității datelor. Includerea surselor de alimentare duale, suportul pentru multipathing SAS, suportul de management out-of-band și unitățile de sistem duale independente oferă redundanță pentru a asigura disponibilitatea constantă și de încredere a datelor și a serviciilor.

Opțiuni de conectivitate flexibile

Cu două porturi 10GbE RJ-45, trei porturi Gigabit Ethernet și capacitatea de a extinde până la 10 porturi suplimentare 10GbE SFP+/RJ-45 și 25GbE SFP28 sau Fibre Channel, HD6500 este echipat pentru a se adapta cerințelor afacerii.

Versatilitate și management avansat

Folosind procesoare duale Intel Xeon Silver cu 10 nuclee și până la 512 GB memorie DDR4 ECC RDIMM, HD6500 este un server de stocare versatil susținut de garanția limitată de 5 ani oferită de Synology. Sistemul său avansat de fișiere Btrfs acceptă în mod implicit volume de până la 1 PB, permițându-vă să consolidați arhive mari și să găzduiți pe un singur volum depozite de date cu dimensiuni în creștere rapidă.

Portul dedicat de management out-of-band (OOB) îi ajută pe administratorii de sistem să reducă eforturile de întreținere și depanare. Consola de management out-of-band vă permite să porniți, să opriți și să reporniți dispozitivul prin LAN și să accesați o consolă de sistem pentru depanare ulterioară, independent de DSM. În același timp, unitățile de alimentare și ventilatoarele redundante ale sistemului previn punctele singulare de apariție a defecțiunilor hardware.

Soluție completă de backup pentru infrastructura IT

HD6500 vine cu soluții de backup native complete pentru sistemele dvs. Synology și o gamă largă de dispozitivele folosite de utilizatorii din rețea.

Active Backup Suite consolidează task-urile de backup și oferă restaurarea rapidă a echipamentelor Windows și Linux, a mașinilor virtuale, a serverelor Synology și a aplicațiilor SaaS. Snapshot Replication creează copii punctuale ale folderelor partajate și ale LUN-urilor pentru a le proteja de modificări accidentale sau incidente ransomware. Hyper Backup vă protejează NAS-ul prin realizarea de copii de rezervă a datelor și a configurațiilor către mai multe destinații, cu eficiență oferită prin deduplicare încorporată, verificări de integritate, compresie și versionare. C2 Storage for Hyper Backup oferă o destinație dedicată și sigură în cloud-ul public pentru datele de backup Synology NAS.

Disponibilitate

Synology HD6500 este acum disponibil prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology. Pentru informații suplimentare despre HD6500, vă rugăm să vizitați https://www.synology.com/products/HD6500

1 Cifrele de performanță sunt obținute prin testarea internă de către Synology. Performanța reală poate varia în funcție de mediul de testare, utilizare și configurație. Consultați diagramele de performanță pentru mai multe informații.

2 Vă rugăm să consultați https://www.synology.com/compatibility pentru cele mai recente informații despre compatibilitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *