Vlad Eftenie va ține un workshop dedicat de fotografie la HES Băneasa, în intervalul 14:00 – 16:00

Cu ocazia primelor precomenzi Huawei Mate30 Pro în România, care vor fi aduse pe 1 februarie, HUAWEI a pregătit o serie de oferte speciale la accesoriile din magazinul Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City.

De la ora 14:00, o serie de produse se vor bucura de oferte de până la 50% și anume încărcătoarele auto Fast Charge (Max 40W), încărcătorul wireless Huawei CP60, 5A cu cablu Type C, căștile Huawei Freelace Wireless, imprimanta foto portabilă Huawei sau încărcătorul auto Huawei AP38 Fast Charge cu cablu Type C.

Totodată, pe 1 februarie, în cadrul HES, din Băneasa Shopping City, fotograful Vlad Eftenie va ține un workshop interactiv de fotografie, în intervalul orar 14:00 – 16:00, dedicat capabilităților foto ale vârfului de gamă. Intrarea este liberă și va avea loc în incinta magazinului Huawei, de la etajul 1.

Principalele beneficii ale smartphone-ului Huawei Mate30 Pro:

  • Sistem Quad Camera. Huawei Mate30 Pro este echipat cu un sistem LEICA Quad Camera, printre care o cameră foto supersensibilă de 40 MP, o cameră cinematică de 40 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime.
  • Senzori de profunzime și gesturi. Camera frontală, camera 3D cu senzor de profunzime și senzorul de gesturi detectează caracteristicile faciale și mișcarea mâinilor. Cu aceste informații în timp real primite dar și cu ajutorul nucleelor de Inteligență Artificială (AI NPU), multe comenzi precum deblocarea, glisarea și capturile de ecran pot fi executate rapid atunci când utilizatorul se uită la ecran sau, pur și simplu, mișcă mâna.
  • Huawei Mate30 Proa primit și un scor general DxOMark de 121 pentru sistemul de camere foto, fiind la 2 puncte distanță de primul loc, ocupat de versiune 5G a aceluiași model și de 1 punct distanță față de al doilea loc, ocupat tot de un smartphone Huawei. Prin obținerea acestui scor, vârful de gamă consolidează reputația brandului de lider al fotografiei smartphone.
  • Modelul care face parte din campanie este HUAWEI Mate30 Pro4G Dual SIM,  8GB+256GB, în culoarea Space Silver. Produsul beneficiază de o extra garanție VIP de 6 luni.

Începând de mâine, 1 februarie, comenzile vor putea fi ridicate doar din București, din magazinele: Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Huawei Brand Shop AFI Cotroceni, Huawei Customer Service Center București precum și o serie de magazine partenere din Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall și altele.

Toate detaliile sunt disponibile pe pagina de precomandă și pot fi găsite aici: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mate-30-pro-precomanda/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *