14 smartphone-uri Nokia fac acum parte din Programul Android Enteprise Recommended (AER). Nokia devine producătorul cu cele mai multe telefoane certificate din acest program

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane și tablete anunță astăzi că dispune de cea mai largă și diversă gamă de smartphone-uri Android™ „best in business”, după alăturarea a trei noi terminale portofoliului Android Enterprise Recommended. Nokia 9 PureView, Nokia 4.2 și Nokia 3.2 (3/32GB) se alătură astfel celor 11 smartphone-uri Nokia deja validate în cadrul programului ER, oferind o experiență de utilizare deosebită pe terminalele dezvoltate și adaptate diferitelor nevoi din zona de business.

Programul Android Enterprise Recommended oferă utilizatorilor din zona de business certitudinea că smartphone-urile incluse în acest program sunt conforme standardelor obiective de business, fiind certificate de Google. Aceste standarde includ specificații de vârf în ceea ce privește hardware-ul, software-ul, compatibilitatea cu sistemele de IT ale companiilor, actualizările de securitate și experiența utilizatorilor. Programul stabilește un etalon în ceea ce privește experiența utilizatorilor în varii scenarii din zona de business, oferind companiilor opțiuni mai smart și mai simple în selecția de smartphone-uri.

Conform unui studiu de piață* realizat recent de HMD Global, 99% dintre companiile care au participat la sondaj, din cadrul EU5 (Franța, Germania, Italia, Spania, UK), menționează faptul că programul Android Enterprise Recommended are un impact major în alegerea terminalelor pentru companie, iar peste 50% au declarat că aleg doar smartphone-uri cu certificare Android Enterprise Recommended.

În urma lansării în cadrul MWC 2019 a trei noi smartphone-uri, HMD Global anunță că toate cele trei terminale dispun de certificare Android Enterprise Recommended:

  • Nokia 9 PureView – primul smartphone dotat cu cinci camere principale
  • Nokia 4.2 – design modern, buton special Google Assistant1și experiențe de imagine AI într-un interval de preț accesibil
  • Nokia 3.2 – display performant și o autonomie a bateriei de până la două zile2, utilizatorul se poate bucura de avantajul controlului vocal datorită butonului special Google Assistant.

„Dezvoltarea portofoliului nostru de smartphone-uri Android Enterprise Recommended urmează nevoia identificată în mediul de business pentru terminale sigure, durabile, potrivite unei plaje largi de utilizatori. Smartphone-urile noastre destinate acestui mediu profesional oferă în momentul de față o mobilitate sigură, sporită, pentru mai mult de 50 de organizații din întreaga lume. Am construit o reputație în jurul terminalelor destinate întreprinderilor europene de renume, care și-au arătat interesul pentru telefoane care evoluează în funcție de nevoile de business și care se îmbunătățesc constant,” a declarat Andrej Sonkin, GM Enterprise Business, HMD Global.

Securitate, experiență și evoluție, adaptate companiilor

Valorificând promisiunea Android One, smartphone-urile Nokia oferă o experiență fără cusur, fără bloatware, cu un număr redus de aplicații preinstalate, special alese. Cu un design premium și finisaje de cea mai înaltă calitate, specifice telefoanelor Nokia, portofoliul dispune de tehnologii de top, adaptate oricărui buget de business.

Companiile care au ales deja terminalele Nokia certificate Android Enterprise Recommended au concluzionat:

  • Are: „Cei doi ani de actualizări garantate ale sistemului de operare Android au fost motivul principal pentru care am ales smartphone-urile Nokia.”
  • SAP: „Securitatea a fost unul dintre motivele cheie pentru care am ales smartphone-urile Nokia.”
  • Mukava: „Clienții noștri lucrează cu date extrem de sensibile. Promisiunea actualizărilor constante de securitate reprezintă un factor important pentru noi. ”
  • Yorkshire Building Society: „Raportul excelent preț/valoare pentru Nokia 7 Plus și actualizările rapide de securitate timp de trei ani reprezintă motivele pentru care am ales Nokia.”
  • Ineco: „Terminalele Nokia oferă o soluție de înaltă calitate care se ridică la înălțimea așteptărilor noastre, iar sprijinul constant pe care l-am primit în cadrul proiectului nostru ne-a oferit plus valoare.”

O experiență de top care se îmbunătățește constant

Cu smartphone-urile Nokia, se schimbă paradigma deținerii, atât în cazul consumatorilor finali, cât și în cel al companiilor. Astfel, un terminal nu mai este doar despre specificațiile out-of-the-box, ci experiența utilizatorului trebuie să evolueze de-a lungul ciclulului de viață al telefonului, prin intermediul actualizărilor. Iar smartphone-urile Nokia din programele Android Enterprise Recommended și Android One promit o experiență îmbunătățită constant, mai sigură, datorită celor mai recente actualizări și inovații Google.

De la posibilitatea de a deschide sau închide ușor aplicațiile care țin de serviciu în funcție de nevoile angajaților, la adăugarea de noi capacități de securitate pentru a proteja datele importante, smartphone-urile Nokia sunt cunoscute pentru ușurința de a ține pasul cu cele mai noi inovații. Astfel, această experiență în utilizare adaptivă, constant îmbunătățită, face ca viața profesională să devină mai ușoară, mai productivă și mult mai eficientă din punct de vedere costuri.

Prin introducerea caracteristicilor precum Adaptive Battery sau Adaptive Brightness care răspund nevoilor individuale ale utilizatorilor, cu o autonomie a bateriei de până la două zile pentru diverse puncte de preț, gama de smartphone-uri Nokia a fost creată atât pentru utilizatorii finali, cât și pentru cei din domeniul IT. Având în vedere caracteristicile destinate mediului de business, fiecare terminal din acest portofoliu oferă o experiență de utilizare adaptată fiecărui utilizator, fiind perfecte pentru contextul profesional.

Prețuri recomandate pentru telefoanele din programul Android Enterprise Recommended:

Device Preț
Nokia 3.1 (32GB) 519.99 RON
Nokia 3.1 Plus 649.99 RON
Nokia 3.2 (32GB) 659.99 RON
Nokia 4.2 899.99 RON
Nokia 5.1 549.99 RON
Nokia 5.1 Plus 679.99 RON
Nokia 6.1 949.99 RON
Nokia 6.1 Plus Nu este disponibil in Europa
Nokia 7 Plus 1199.99 RON
Nokia 7.1 999.99 RON
Nokia 8 *Nu face parte din familia de telefoane Android One 1199.99 RON
Nokia 8 Sirocco 1799.99 RON
Nokia 8.1 1499.99 RON
Nokia 9 PureView 2799.99 RON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *