ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D60G. Memoriile DDR4 XPG SPECTRIX D60G au un design unic, cu iluminare dubla RGB, care ofera cea mai mare suprafata RGB dintre toate modulele de memorie! In plus, noile modele au o gama larga de frecvente, de la 3200-4133MHz, si suporta profile Intel® XMP 2.0 pentru overclocking facil.

Mai multa iluminare RGB pe mm2

Modelul D60G are cea mai mare suprafata cu iluminare RGB pe mm2 fata de orice alt modul de memorie aflat pe piata, ceea ce echivaleaza cu peste 60% din suprafata produsului. Difuzoarele de lumina pe deplin expuse sunt extra-largi, pentru efect maxim, si sunt combinate cu variate efecte multicolore, care vor surprinde adversarii. Stilul unic si modern al modelului D60G va atrage multe priviri! Acesta include designul X-light al XPG cu o suprafatã multidimensionalã, inspiratã din forma diamantelor.

 

Iluminare RGB programabila

Utilizatorii isi pot personaliza experienta in jocuri cu efecte de iluminare programabile. Pot seta modele, viteza pulsului, intensitatea luminii si multe altele. Controlul este usor de realizat cu aplicatia XPG RGB Sync, iar daca utilizatorii au deja un software de control al iluminarii RGB de la un producator de placi de baza, il pot folosi si pe acesta.

Stabile, rezistente si fiabile

Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de inalta calitate si un radiator metalic, pentru o excelenta integritate, fiabilitate si stabilitate a semnalului care prelungesc in mod eficient durata de viata a modulului de memorie. Mai mult, Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 faciliteaza overclocking-ul si imbunatateste stabilitatea sistemului. In loc sa ajusteze parametrii individuali in BIOS, utilizatorii pot face acest lucru chiar prin sistemul de operare al PC-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *