OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea sa la editia de anul acesta a Romanian Security Fair – principala platforma locala de discutii pentru companiile care deservesc piata si industria de securitate – in perioada 18-20 octombrie, si va invita la standul 23 pentru a afla ultimele noutati lansate de companie.

Ajunsa la cea de-a V-a editie, Romanian Security Fair este o expozitie internationala bienala, care aduce in centrul atentiei rezultatele cercetarii si inovatiei tehnologice din domeniul securitatii, reunind in acelasi loc furnizorii si consumatorii de astfel de solutii. Evenimentul de anul acesta este organizat de Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, in parteneriat cu ROMEXPO, managementul fiind asigurat de ITS Events Management. Tematica aleasa este necesitatea de a face fata provocarilor cu solutii performante si eficiente, care asigura un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidential, de afaceri si infrastructura critica. Expozitia contribuie astfel la cresterea gradului de constientizare a problemelor si a riscurilor de securitate, oferind participantilor informatii de care au nevoie in protejarea activitatilor curente. Acestia pot avea acces la cunostinte specifice securitatii, planificarii, proiectarii, instalarii, punerii in functiune si intretinerii unor astfel de sisteme.

Cu o vasta experienta in dezvoltarea de solutii de detectie si cu un portofoliu diversificat de produse capabile sa securizeze orice tip de perimetru, OPTEX a decis sa participe la Romanian Security Fair 2018, unde va prezenta toata gama sa de produse pentru exterior. Compania militeaza pentru securizarea eficienta a perimetrelor expuse riscurilor prin instalarea de solutii adecvate pentru fiecare scenariu in parte si recomanda totodata utilizatorilor proiectarea unor sisteme cu mai multe niveluri de detectie. De aceea, oferta sa include diverse game de detectoare, pentru diferite medii de lucru si aplicatii, cu diverse raze de actiune si tehnologii de detectie, ce pot fi folosite separat sau impreuna, pentru maximizarea securitatii.

Credem intr-o lume mai sigura si de aceea depunem toate eforturile necesare pentru a dezvolta cele mai eficiente solutii de detectie, venind astfel in intampinarea noilor provocari. De asemenea, ne straduim intotdeauna sa informam complet partenerii si utilizatorii cu privire la problemele si riscurile de securitate cu care se pot confrunta, precum si referitor la solutiile pe care le-am creat pentru remedierea lor. Din acest motiv, Romanian Security Fair reprezinta o ocazie excelenta pentru noi sa transmitem celor interesati informatii esentiale necesare instalarilor specifice pentru a evita alarmele false – o mare problema a sistemelor de securitate, precum si cunostinte generale pentru domeniul securitatii. Prezenta noastra are si rolul de a obtine feedback-ul specialistilor din domeniu, pe care de altfel ne bazam si in proiectarea si dezvoltarea de noi solutii”, a spus Dragos Enea, Customer Service Manager pentru OPTEX Romania si Bulgaria.

Dintre echipamentele care vor fi prezente la standul OPTEX, cele mai cunoscute sunt solutiile din seria Shield – VXS si BXS. Modelele VXS sunt recomandate pentru detectie timpurie la exterior, caci, cu ajutorul tehnologiei PIR (passive infrared) pot detecta prezenta corpurilor straine emitatoare de radiatie in spectrul infrarosu pe o raza de pana la 12m, cu un unghi de acoperire de 900 si o impartire in 16 zone. Folosind aceeasi tehnologie PIR, dispozitivele BXS pot fi implementate ca un al doilea nivel de securizare, caci asigura o detectie de tip cortina, cu o raza de acoperire de pana la 12m de fiecare parte.

Cei interesati de monitorizarea zonei adiacente obiectivului protejat vor gasi la standul OPTEX si detectoarele din seria HX, care asigura o detectie volumetrica pe distante de pana la 12m, cu un unghi de cuprindere de 850 si o impartire posibila pentru 94 de zone. Iar cei dornici sa afle cum pot proiecta cele mai eficiente sisteme de securitate ale momentului, vor putea lua contact cu echipamentele din seria RedScan. Apreciate pentru inovatia adusa in domeniul securitatii, acestea folosesc tehnologia LiDAR, cu care pot detecta dimensiunea, viteza si distanta la care se afla un corp in miscare, iar datele sunt procesate ulterior pe baza unui algoritm unic, care maximizeaza eficienta detectiei si reduce la minimum probabilitatea alarmelor false.

Toate acestea, plus multe altele, vor fi prezente in perioada 18-20 octombrie la standul OPTEX, 23, de la Romanian Security Fair 2018, unde cei interesati vor putea primi toate informatiile dorite cu privire la inovatiile din industria securitatii, chiar de la reprezentantii companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *