Noile anvelope de vară și pentru toate anotimpurile Nokian Tyres pentru piețele europene au trecut cu succes de comparația competitivă efectuată de TÜV SÜD. Cel mai nordic producător de anvelope din lume, a însărcinat TÜV SÜD să efectueze teste independente pentru anvelopa all-season Nokian Tyres Seasonproof 1, precum și pentru anvelopele de vară Nokian Tyres Powerproof 1 și Nokian Tyres Wetproof 1. Toate cele trei modele au fost supuse unor teste comparative riguroase și detaliate la cel mai mare centru de competență independent TÜV SÜD Automotive pentru tehnologia roților și anvelopelor din Europa și au trecut cu succes testul TÜV SÜD Benchmark Test.

Nokian Tyres Seasonproof 1  all-season stabilește noi standarde în ceea ce privește versatilitatea și performanța. Datorită numeroaselor inovații tehnice, acesta garantează siguranță maximă, aderență excelentă pe teren umed și rezistență scăzută la rulare în toate condițiile meteorologice. Testele interne au arătat că rezistența la uzură a fost îmbunătățită semnificativ în comparație cu modelul anterior.

Rezultatele testelor TÜV SÜD pentru Seasonproof 1 confirmă performanța excepțională a acestor anvelope. Per ansamblu, anvelopa s-a comportat semnificativ mai bine decât media modelelor concurente testate și a oferit cea mai echilibrată performanță din comparație. Ea demonstrează performanțe excelente la acvaplanarea longitudinală și laterală și, mai presus de toate, oferă un grad ridicat de siguranță pe zăpadă. La categoriile frânare și manevrabilitate, ambele pe zăpadă, a ieșit în evidență ca fiind cea mai bună anvelopă dintre modelele concurente.

Anvelopa de vară Nokian Tyres Powerproof 1 oferă stabilitate maximă, manevrabilitate precisă și aderență excepțională pe suprafețe umede și uscate. A fost dezvoltată pentru utilizarea pe autostrăzi și garantează un condus sigur chiar și la viteze mari, cu distanțe de frânare mici și proprietăți excelente de acvaplanare.

Testele TÜV SÜD pentru Powerproof 1 arată un comportament excelent la condus pe carosabil umed. Powerproof 1 nu numai că pare să fie cea mai bună anvelopă la testul de acvaplanare longitudinală şi laterală, dar obține, de asemenea, cea mai bună performanță la frânarea pe carosabil umed. În comparație cu modelele concurente, se comportă bine și la frânarea pe drumuri uscate. Anvelopa a obținut un scor bun și la testul de manevrabilitate pe carosabil umed, unde s-a comportat mai bine decât media concurenților săi.

Anvelopa de vară Nokian Tyres Wetproof 1 oferă siguranță maximă și o experiență confortabilă de condus, fiind ideală pentru zilele ploioase și condițiile de drum solicitante. Rezistența sa redusă la rulare sporește eficiența combustibilului și economisește energie. Cu o aderență remarcabilă pe carosabil umed și caracteristici de conducere de primă clasă, Nokian Tyres Wetproof 1 asigură o conducere sigură chiar și pe drumurile umede.

Rezultatele testelor TÜV SÜD pentru Wetproof 1 arată că anvelopa depășește media concurenților săi în ceea ce privește caracteristicile de frânare și manevrabilitate pe suprafeţele umede. Comportamentul de conducere de primă clasă pe drumuri umede este deosebit de evident în cazul acvaplanării, unde este cea mai sigură anvelopă dintre modelele concurente în testele longitudinale și laterale.

„Rezultatele convingătoare ale modelelor noastre de anvelope în cadrul testului independent TÜV SÜD Benchmark Test confirmă faptul că suntem bine poziționați cu anvelopele noastre premium în ceea ce privește siguranța și performanța”, spune Martin Dražík, manager de produs, Nokian Tyres Central Europe. Suntem mândri să oferim anvelope care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și oferă clienților noștri o experiență de conducere sigură.”

Informații privind condițiile de testare: Toate anvelopele testate au fost achiziționate de TÜV SÜD de pe piața obișnuită.   Anvelopele pentru testele individuale au fost selectate aleatoriu.

Descărcați imagini și rapoarte de testare

Informații suplimentare:

 

PR Director de marketing Zuzana Seidl, tel. +420603578866,

zuzana.seidl@nokiantyres.com

 

Jaroslav Nálevka, Consultant PR, McCann Prague, tel. +420 725 865 874,

jaroslav.pr.ext@mccann.cz

 

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

 

 

Nokian Tyres dezvoltă și produce anvelope premium pentru persoanele care apreciază siguranța, durabilitatea și predictibilitatea. Inspirați de moștenirea noastră scandinavă, realizăm produse inovatoare pentru autoturisme, camioane și utilaje grele, care vă oferă liniște în toate condițiile de condus. Lanțul nostru Vianor oferă servicii pentru anvelope și mașini. În 2023, vânzările nete ale companiei au fost de 1,174 milioane euro. La sfârșitul anului aveam un număr de aproximativ 3.400 angajați. Nokian Tyres este listată pe Nasdaq Helsinki. Informații suplimentare: www.nokiantyres.ro (www.nokiantyres.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *