Motorola a anunțat o suită de noi instrumente și servicii pentru IMM-uri, denumită ‘Moto Essentials for Business’ după ce studiul Motorola Global Employee Security and Productivity¹ a arătat că doar un sfert dintre angajați au la dispoziție smartphone-uri dedicate pentru muncă.  De asemenea, studiul arată că aproape jumătate dintre angajații IMM-urilor au considerat că utilizarea propriului smartphone la locul de muncă le compromite securitatea.

Întreprinderile mici și mijlocii contribuie în mod esențial la economie, dar se confruntă cu multiple provocări tehnologice care au un impact asupra creșterii și profitabilității lor. Printre aceste provocări se numără adaptarea la tehnologiile noi, având o expertiză IT limitată, protejarea împotriva amenințărilor emergente și a atacurilor cibernetice și gestionarea eficientă a riscurilor de securitate asociate cu politicile de tip bring-your-own-device.

Având în vedere nevoia IMM-urilor de a-i ajuta pe managerii IT prin adresarea nevoilor celor mai presante de mobilitate, Moto Essentials for Business oferă asistență IT, gestionare fără probleme a dispozitivelor, productivitate sporită și funcții de securitate suplimentare, precum și soluții cloud în parteneriat cu lideri din industrie, precum Google Workspace. Astfel, IMM-urile au flexibilitatea de a alege dintr-o varietate de oferte adaptate la nevoile lor specifice.

Beneficii:

  • Suport 24/7:Asistență non-stop pentru a răspunde nevoilor legate de dispozitive mobile, eliminând necesitatea unui departament IT dedicat.
  • Configurarea dispozitivelor mobile: Pregătiți angajații cu o înregistrare zero-touch și 30 de zile de support pentru onboarding.
  • Gestionarea ușoară a dispozitivelor: Bazează-te pe echipa de experți Motorola pentru a gestiona de la distanță aplicațiile și setările dispozitivului, oferind flexibilitate și control în deplasare.
  • Sporește productivitatea angajaților: Sporește eficiența echipei cu instrumente de productivitate bazate pe cloud, inclusiv editarea documentelor în colaborare, programarea întâlnirilor, gestionarea sarcinilor, semnături electronice integrate și funcții bazate pe inteligență artificială, cum ar fi răspunsurile inteligente și rezumatele generate automat.
  • Protejarea dispozitivlor cu ajutorul inteligenței artificiale: Îmbunătățește securitatea dispozitivelor cu detectarea amenințărilor cu ajutorul inteligenței artificiale, care identifică și ajută la neutralizarea riscurilor în timp real.
  • Sprește reziliența business-ului cu back-up în cloud: Protejează datele importante, minimizând timpul de nefuncționare, asigurând criptarea end-to-end și promovând partajarea flexibilă a documentelor și accesul la date..

Moto Business Essentials asigură faptul că IMM-urile își pot optimiza bugetele prin abonarea la plăți lunare fixe.

Motorola oferă organizațiilor cele mai recente progrese în materie de tehnologie digitală, securitatea datelor, instrumente de productivitate și gestionare a dispozitivelor mobile cu smartphone-uri mobile pregătite pentru întreprinderi, din familiile moto g, motorola edge și razr, precum și cu Lenovo ThinkPhone by Motorola. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați https://www.motorola.com/business/.

Disponibilitate
IMM-urile interesate să afle mai multe despre Moto Essentials for Business pot contacta experții noștri pe această pagină.

Disclaimer Legal
MOTOROLA, sigla M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google este o marcă comercială a Google, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

  1. Studiul global Motorola privind securitatea și productivitatea angajaților, realizat de Motorola, a chestionat 4.000 de angajați din întreaga lume pentru a evalua opiniile privind smartphone-urile dedicate la locul de muncă în perioada octombrie – noiembrie 2023 de Censuswide.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari SUA, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creăm o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola. Pentru a aflat mai multe vizitează https://www.lenovo.com și citește cele mai noi știri pe StoryHub și Motorola Global Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *