Team Razer sărbătorește performanța lui Lee “Faker” Sang-hyeok, care a căștigat al patrulea titlu de campion mondial și eforturile impresionante ale echipei Weibo Gaming la Worlds 2023. 

BUCUREȘTI, 20 noiembrie 2023 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial,  anunță rezultatul duelului istoric din campionatul Season World Champsionship 2023 (Worlds 2023), în care Faker de la SK Telecom T1 și Weibo Gaming s-au luptat pentru titlul mult dorit, iar SK Telecom T1 a ieșit victorioasă.

Performanța excepțională a Team Razer la Worlds 2023 este o dovadă a devotamentului organizației de a extinde limitele sporturilor electronice. Ambele echipe au demonstrat abilități de neegalat, pricepere strategică și o înțelegere profundă a jocului, iar Razer a dovedit încă o dată că se află în fruntea revoluției gamingului profesionist și și-a reafirmat angajamentul față de excelență, inovație și căutarea neînfricată a victoriei.

”Suntem încântați să-i vedem atât pe Faker, cât și echipa Weibo Gaming demonstrându-și abilitățile la Worlds,” a declarat Khang Thai, Senior Manager al diviziei Global Esports în cadrul Razer. “Este o realizare uimitoare și reflectă angajamentul Razer de a susține jucătorii profesioniști cu tehnologie de vârf, de a încuraja o cultură a excelenței și de a stabili noi standarde pentru gamingul competitiv.”

Faker – Cu adevărat un Demon King de neînvins

Gravându-și numele în analele istoriei sporturilor electronice prin obținerea acestei victorii, Faker devine singurul jucător care a câștigat de patru ori titlul de Campion Mondial la League of Legends. Realizarea fără precedent a lui Faker consolidează statutul său de cel mai mare jucător LoL.

“Acesta a fost cel mai provocator an din cariera mea,” a declarat Lee “Faker” Sang-hyeok. “Adversarii noștri devin din ce în ce mai buni și, după dezamăgirile de la MSI, accidentarea mea și sezonul de vară, nu eram sigur că vom reuși să cucerim victoria. Sunt mândru de echipa mea. Au muncit foarte mult pentru asta.”

Team Razer îl susține pe Faker încă din 2021. În plus, el a promovat de mult timp cea mai populară gamă de mouse-uri Razer dedicate pentru esports, Razer DeathAdder, ca fiind arma sa preferată. Faker a dominat competițiile, fiind singurul jucător care a realizat performanțe precum cele peste 500 de victorii și 2.600 de eliminări în campionatele League of Legends Champions Korea, și peste 100 de victorii în competițiile internaționale.

Anticipând momentul istoric, Razer a organizat mai multe petreceri de vizionare în magazinele RazerStore din Asia, inclusiv RazerStore Taiwan, RazerStore Hong Kong, RazerStore Shanghai. Fanii ambelor echipe au avut ocazia să-și încurajeze jucătorii favoriți, iar comunitatea a avut ocazia să câștige premii incitante.

Pe măsură ce sporturile electronice continuă să capteze interesul a milioane de oameni, Razer își reafirmă angajamentul neclintit de a susține jucătorii profesioniști, de a încuraja comunitatea de fani și de a contribui la peisajul prosper al esports.

Pentru mai multe detalii vizitați acest LINK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *