Santa Barbara, California  14 martie, 2023 – Sonos (Nasdaq: SONO) a anunțat că va adăuga suport pentru spatial audio pe Apple Music, marcând o evoluție semnificativă a catalogului său de experiențe de audiție de ultimă generație. Clienții Sonos vor avea acces la conținut spatial audio pe Apple Music începând cu 28 martie 2023.

Spatial Audio oferă o experiență de audiție imersivă, multidimensională, care devine rapid un format de înregistrare principal printre artiștii, producătorii și inginerii de top. Disponibil pe Sonos Era 300, Arc și Beam (Gen 2), Apple Music cu spatial audio va plasa ascultătorii în centrul muzicii lor preferate, având acces la un catalog de piese în continuă dezvoltare și la playlist-uri curatoriate de experți care includ cântecele unor artiști renumiți din toate genurile muzicale.

„Este o perioadă palpitantă în muzică, deoarece spatial audio – și creativitatea artiștilor care vine odată cu această experiență – continuă să crească,” spune Giles Martin, producător, compozitor câștigător al premiilor Grammy și VP Sound Experience  Sonos. „Sonos continuă să le ofere ascultătorilor inovație de top în materie de sunet, asigurându-se că aceștia au acces, prin intermediul Apple Music, la experiențe transformatoare, cum ar fi spatial audio cu Dolby Atmos, astfel încât să poată simți mai mult din conținutul pe care îl iubesc.”

Pentru mai multe informații, vizitați sonos.com, și urmăriți contul de Instgram al @sonos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *