Jucătoarea Echipei Naționale a Canadei, Sarah Nurse i se alătură jucătorului-fenomen al Anaheim Ducks, Trevor Zegras, devenind astfel prima jucătoare de hochei care apare pe coperta NHL

 

Cea mai personalizabilă versiune NHL devine și mai accesibilă pentru fanii francizei

 

Trailer-ul oficial al NHL 23, aici

București, 25 august 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) reunește fanii hocheiului cu ajutorul EA SPORTS™ NHL® 23, cea mai autentică și imersivă versiune a NHL de până acum, disponibilă pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 și Xbox One, începând cu 14 octombrie 2022. NHL 23 este mai distractiv atunci când este jucat împreună și va aduce un nou nivel de interacțiune prin introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, în noiembrie 2022 – jucătorii cu console din aceeași generație vor avea posibilitatea să joace împreună în modurile World of Chel și Hockey Ultimate Team (HUT). Cu ajutorul motorului grafic Frostbite, NHL 23 le oferă fanilor noi niveluri de autenticitate, cu actualizări în materie de gameplay care includ peste 500 de animații de playmaking în ultimele momente ale meciului, arene dinamice și atmosferă, opțiuni avansate de personalizare și noi moduri de a juca HUT, incluzând aici introducerea Echipelor Naționale feminine IIHF în HUT, cei mai buni jucători, atât ale echipelor feminine cât și masculine alăturându-se line-up-ului.

EA SPORTS NHL 23 (1)

De asemenea, EA SPORTS a dezvăluit doi sportivi care vor apărea pe coperta NHL 23, reprezentând noua generație a talentelor din hochei – jucătorul-fenomen al Anaheim Ducks, Trevor Zegras și jucătoarea Echipei Naționale a Canadei, Sarah Nurse, prima femeie care apare pe coperta EA SPORTS NHL.

„Este o onoare să fiu prima femeie de pe coperta francizei EA SPORTS NHL. Hocheiul este un joc pentru toată lumea și mă bucur că NHL 23 recunoaște diversitatea și inclusivitatea acestui sport. Sper ca reprezentarea femeilor într-un sport atât de popular va ajuta fetele din întreaga lume să realizeze că își pot găsi locul și în hochei.”, a spus Sarah Nurse, membră a echipei naționale de hochei a Canadei.

„Din perspectiva cuiva care a jucat EA SPORTS NHL încă de mic, este un vis devenit realitate să fiu pe coperta din acest an, alături de Sarah”, menționează Trevor Zegras, Anaheim Ducks. „Abia aștept să joc ediția din acest an alături de prieteni și coechipieri și să văd că fanii folosesc mișcarea mea Michigan flip pass, pe care echipa EA SPORTS a introdus-o în joc.”

În premieră, membrii echipelor naționale feminine ale Federației Internaționale de Hochei pe Gheață pot concura alături de jucătorii masculini în Hockey Ultimate Team – fanii își pot crea echipa de vis, alcătuită din cei mai buni jucători de hochei. După introducerea în joc anul trecut, echipele naționale vor continua să dețină un rol important în NHL 23, întrucât jucătorii echipelor naționale vor avea atât carduri de bază, cât și carduri master încorporate în evenimentele HUT. Mai mult, jucătorii pot concura într-o multitudine de teme noi care alternează în modul HUT Rivals. NHL 23 introduce și trei secțiuni suplimentare de Premii HUT Rivals, bazate pe victorii sau serii de victorii.

„Având în vedere că jocul în echipă este focusul principal, franciza NHL a fost mereu mai distractivă alături de prieteni, iar ediția din acest an va aduce jucătorii împreună în noi moduri.”, menționează Mike Inglehart, Creative Director în cadrul EA Vancouver. „De la prezența mai multor jucătoare în joc la introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, NHL 23 reflectă comunitatea din ce în ce mai mare a hocheiului și subliniază faptul că este un sport de echipă.”

Pentru al doilea an consecutiv, EA SPORTS NHL este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite™, și dispune de un nou nivel de imersiune la nivel vizual. De la ovații electrizante precum OT Winner, Hat Trick sau Shootout, la stadioane zgomotoase cu niveluri revizuite de Crowd Awareness și Moment to Moment Reactions, NHL 23 redă cea mai autentică atmosferă in-game din istoria francizei. O nouă serie de animații de degajare a pucului în ultimul moment al meciului (Last Chance Puck Movement) adaugă și mai mult dinamism în joc, cu peste 500 de noi animatii de abordare, tactici de recuperare a pucului și un AI îmbunătățit pentru poziția portarului.

NHL 23 devine una dintre cele mai bune experiențe sociale prin introducerea opțiunii de matchmaking cross-platform, programată pentru luna noiembrie 2022. Lansarea acestei opțiuni pentru consolele din aceeași generație, pentru modurile World of Chel și HUT va reduce timpul de așteptare și va crea mai puține loturi de jucători, astfel încât fanii să aibă mai multe opțiuni să se confrunte pe gheață.

De asemenea, modul Franchise revine în NHL 23 cu o varietate de opțiuni de personalizare, mai multe ca niciodată, adăugând un nou nivel de flexibilitate jocului, printre care modificări ale numărului de echipe, meciuri jucate, divizii, conferințe, runde de playoff, un plafon al salariilor din ligă și multe altele.

EA SPORTS NHL va continua să suporte migrarea conținutului HUT, pentru a le oferi jucătorilor o experiență fără probleme la schimbarea consolelor de diferite generații. În urma actualizării din noiembrie, jucătorii care încep să joace NHL 23 pe PlayStation®4 sau Xbox One vor avea opțiunea de a-și transfera echipa HUT și progresul realizat până în acel moment, pe platformele next-gen, PlayStation®5 sau Xbox Series X|S.

Fanii care precomandă NHL 23 vor primi conținut in-game bonus. Ediția EA SPORTS NHL 23 X-Factor include versiunile jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, trei zile de acces timpuriu, 4600 de Puncte NHL, un pachet HUT X-Factor Player Choice, un Starter Pack HUT X-Factor Power-Up, un Choice Pack X-Factor Women’s HUT, cinci deblocări World of Chel X-Factor Zone Ability, două deblocări Be A Pro X-Factor Slot, XP Boost și bonusuri Trait Points, dar și un tricou World of Chel, semnat de Sarah Nurse. Mai multe informații, aici.

Membrii EA Play pot beneficia de mai mult conținut NHL 22 cu acces timpuriu și recompense destinate membrilor, întreg sezonul. Pentru mai multe informații despre EA Play, vizitați. https://www.ea.com/ea-play.

Dezvoltat de EA Vancouver și EA București, NHL 23 va fi disponibil pe 14 Octombrie 2022 pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 și Xbox One. Pentru mai multe informații despre EA SPORTS NHL vizitați www.easports.com/NHL.

Trailerele și videoclipurile sunt disponibile pe canalul de YouTube. Alăturați-vă comunității EA SPORTS NHL pe TikTok și Instagram sau Twitter – @easportsnhl.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™.Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Frostbite, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims și Titanfall sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.

 

 

Despre NHL

Liga Națională de Hochei (NHL), înființată în 1917, este formată din 32 de cluburi membre. Fiecare listă de echipe reflectă structura internațională a Ligii cu jucători din peste 20 de țări reprezentate, toți concurând pentru cel mai prețuit și important trofeu în sporturile profesioniste – Cupa Stanley.

NHL și NHL Shield sunt mărci înregistrate ale Ligii Americane de Hochei. © NHL 2021

Despre Asociația Jucătorilor Ligii Naționale de Hochei

Asociația Jucătorilor Ligii Naționale de Hochei (NHLPA), înființată în 1967, este o organizație sindicală ai cărei membri sunt jucătorii din Liga Națională de Hochei (NHL). NHLPA lucrează în numele jucătorilor în diverse discipline, cum ar fi relațiile de muncă, licențierea produselor, marketingul, hocheiul internațional și relațiile cu comunitatea, toate în continuarea eforturilor sale de promovare a membrilor săi și a jocului de hochei. Pentru mai multe informații despre NHLPA, vă rugăm să vizitați www.nhlpa.com.

NHLPA, National Hockey League Players’ Association și sigla NHLPA sunt mărci comerciale înregistrate ale NHLPA și sunt utilizate sub licență. © NHLPA. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *