safsafasd

AMD a anunțat „AMD Ryzen™ + AMD Radeon™ Raise the Game System Bundle” ce oferă acces pasionaților de gaming la cele mai interesante titluri din acest an – Far Cry 6® și Resident Evil Village™ – și generând performanțe fără bariere pentru cele mai noi procesoare Ryzen și plăci grafice Radeon ce alimentează laptopurile și desktopurile. De asemenea, pentru:

  • Sistemele desktop „full AMD” (Ryzen + Radeon): Jucătorii care doresc să aibă parte de o experiență de gaming fluidă și cele mai bune imagini se pot baza pe combo-ul dintre procesoarele Ryzen din seria 5000 și 3000 și plăcile video din seria RX 6000. Totodată, Smart Acces Memory este una dintre funcțiile esențiale pentru gaming, ce este deblocată într-un sistem full AMD.
  • Laptopurile „full AMD”: Far Cry 6 și Resident Evil Village vor fi compatibile cu tehnologiile procesoarelor Ryzen din seria 5000H și plăcile grafice RX din seria 6000M pentru a oferi pasionaților de gaming un refresh rate cât mai mare și fidelitatea a detaliilor cât mai mare, oricând, oriunde. De asemenea, jucătorii se pot bucura de cele mai noi tehnologii mobile și pe sistemele AMD Advantage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *