Huawei, lider în tehnologie la nivel mondial, a anunțat că HUAWEI AppGallery, platforma oficială de distribuție de aplicații pentru dispozitivele Huawei, le oferă dezvoltatorilor de jocuri independenți și micilor studiouri beneficii speciale în perioada sărbătorilor, odată cu lansarea unei inițiative de granturi speciale pentru jocuri, valabile în intervalul 19 noiembrie – 14 decembrie.

Prin intermediul magazinului virtual HUAWEI AppGallery, Huawei va oferi un sprijin suplimentar pentru fondul de prețuri de achiziție din comunitatea de jocuri independente în valoare de 30.000 euro, asistență tehnică VIP și noi poziționări de jocuri independente pe AppGallery.

Această inițiativă este un pas important în angajamentul și investițiile constante ale Huawei în comunitatea de dezvoltatori. Industria jocurilor mobile a înregistrat o creștere incredibilă în ultimii ani și suntem încântați să putem sprijini mai mulți dezvoltatori și studiouri independente în a-și aduce jocurile pe piață.”, declară Wang Heng, Vicepreședinte, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice.

Toate jocurile publicate în AppGallery prin Unity Distribution Portal în perioada 19 noiembrie – 14 decembrie* 2020 vor fi eligibile pentru a primi granturi speciale, printre care se numără:

  • 85% din cota de venituri IAP pentru dezvoltatorii de jocuri în primii 2 ani.
  • Asistență tehnică VIP în timpul procesului de on-boarding.
  • Jocurile independente din top 30 vor primi un credit Huawei Platform în valoare de 1.000 de euro și sprijin pentru lansarea primei lor campanii.
  • Jocurile independente de top vor fi prezentate și în categoria specială „Indie Game” din magazinul AppGallery.

Pentru a participa la programul de granturi pentru jocuri, dezvoltatorii sunt invitați să își creeze un cont de dezvoltator Huawei și să își trimită jocul în AppGallery prin Unity Distribution Portal, până pe 14 decembrie.

Pentru a trimite un joc, accesați: https://create.unity3d.com/AppGallery-UDP-happy-holidays

*Înscrierile se încheie pe 14 decembrie la ora 23:59 CET.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre Huawei AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George România.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument

Pentru mai multe informații despre HUAWEI AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

Despre Unity Distribution Portal – Înscrierea jocurilor mobile este mai ușoară și mai rapidă.

AppGallery este partener Unity Distribution Portal, o platformă creată pentru dezvoltatorii mobili mici și mari pentru a-și configura, trimite și monitoriza jocurile mai ușor. Cu Unity Distribution Portal vă înscrieți și trimiteți jocurile mai rapid, învingeți concurența, câștigați o bază de jucători globală și extindeți oportunitățile de dezvoltare ale studioului dvs..

Pentru mai multe informații, vizitați: https://developer.HUAWEI.com/consumer/en/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *