Allview anunță extinderea gamei de televizoare ePlay cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat, cu noi modele QLED, respectând astfel calendarul de lansări stabilit la finalul anului 2019 și promisiunea de a aduce pe piața românească, televizoare cu display Quantum Dot. Smart TV-urile Allview QLED dispun de tehnologia de imagine Quantum Dot, capabilă să redea 100% volumul de culoare. Claritatea, profunzimea și puritatea culorilor oferă imagini realiste și vibrante, atât în scenele luminoase, cât și în cele întunecate.

Gama Allview QLED îmbină într-o manieră armonioasă cele mai dorite funcționalități de pe piața Smart TV-urilor:

– paneluri cu tehnologia Quantum Dot pentru a reda precis culorile, detaliile adevărate ale vieții fiind expuse într-un mod real și cu un contrast ridicat;

– opțiunea Dolby Audio pentru a amplifica experiența acustică a utilizatorului și pentru a reda un sunet perfect echilibrat, completând experiența cinematografică;

– integrarea sistemului de operare Android TV™ ce aduce varietate de conținut;

– oferirea unei experiențe hands-free asigurată de Google Assistant™;

– design modern și elegant;

– variante cu diagonale generoase și un preț accesibil.

Prin lansarea noilor modele Allview QLED, ne-am dorit pe de o parte completarea gamei de Smart TV-uri ePlay, iar pe de altă parte democratizarea tehnologiei Quantum Dot, QLED. Astfel, avem toate premisele pentru a atinge target-ul stabilit la început de an și a deveni lideri pe piața românească de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Allview QLED – limita dintre realitate și tehnologie

Noua generație de Smart TV-uri Allview QLED beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnici de analiză și procesare a imaginilor, MStarACE-PRO, ce are la bază tehnologii inovatoare pentru optimizarea procesării de culoare: Superior Clear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology. Astfel, televizoarele Allview QLED oferă imagini ce transmit cu exactitate emoția fiecărui cadru, trăirea fiecărui subiect și culorile fiecărui detaliu.

Contrastul și luminozitatea au fost optimizate pentru o redare cât mai fidelă a conținutului, prin utilizarea unor tehnologii menite să creeze echilibrul perfect între contrast ridicat, lumină și culoare: Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid. Scenele întunecate cu nuanţe de negru profund, îşi păstrează nivelul original de detaliere, iar orice lumină, umbră, sclipire, contrast și reflexie contribuie la realizarea unei experiențe de vizionare captivante.

Noua generație de Smart TV-uri Allview QLED menține panelurile gamei ePlay cu tehnologia VA (Vertical Alignment), ce oferă o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

Procesorul Video MStar High Performance conține o serie de tehnologii menite să asigure optimizarea procesării video precum: conversia frame rate-ului la valori superioare, sistemul avansat de control al luminii de fundal în funcție de conținutul imaginilor, dar și tehnologiei menite să îmbunătățească timpii de răspuns ai imaginii și reducerii efectului de blur pentru imaginile aflate în mișcare.

Tehnologia HDR 10 integrată pe noile modele Allview QLED oferă o imagine cât mai naturală și îl ajută pe utilizator să se transpună în mijlocul acțiunii, datorită inovaţiilor în ceea ce privește contrastul și culoarea. Caracteristica HDR10 oferă imagini mult mai realiste şi mai naturale, mai apropiate de modul de percepere a realității.

Experiența unică Android TV™

Cele mai noi modele de Smart TV-uri Allview QLED au la bază platforma Android TV™ ce oferă utilizatorilor o multitudine de funcționalități și beneficii: acces la internet și la cel mai mare magazin de aplicații – Google Play, interconectarea cu dispozitivele IoT compatibile, integrarea asistentului vocal Google Assistant, update-uri de securitate regulate precum și upgrade la versiuni superioare de soft, toate acestea cuprinse într-o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

Design și conectivitate

Designul versatil și aproape fără rame, permite televizorului să se integreze în orice decor. Carcasa metalică îmbracă frame-ul subțire din aluminiu, iar ecranul care se întinde de la o margine la alta se armonizează perfect cu stilul încăperii în care este poziționat. Noile modele Allview QLED sunt disponibile în două nuanțe: negru și argintiu.

Telecomanda smart este optimizată pentru o utilizare simplă și o căutare cât mai rapidă a conținutului. Funcția Bluetooth permite conectarea la televizor în mod facil și rapid, în timp ce funcția Voice control oferă o experiență hands-free doar prin simpla rostire a comenzilor. Butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube și Google Assistant permit utilizatorului să acceseze o selecție vastă de conținut, printr-o singură apăsare de buton.

În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii beneficiază de o selecție solidă de porturi. Printre dotările oferite amintim 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI+, ieșire audio digitală (optică), jack 3.5 mm pentru căști precum și conectivitate Wi-Fi dual-band și Bluetooth 5.0.

Disponibilitate și preț

Gama Allview QLED include 2 modele, cu diagonale de 126 cm (50”), respectiv 165 cm (65”). Versiunea de 50” este disponibilă începând de azi, urmând ca cea de 65” să fie disponibilă de la jumătatea lunii octombrie. Prețul recomandat de vânzare este de 2499 lei, respectiv  de 3499 lei pentru modelul 65”, iar în perioada de precomandă 01-05 octombrie se oferă cadou un smartwatch Hybrid S. Pentru mai multe informații despre noua gamă Allview QLED vă invităm să accesați: www.allview.ro/qled

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *