Amsterdam, 18 decembrie 2019 – AOC anunță reînoirea parteneriatul cu G2 Esports, una dintre cele mai de succes și renumite organizații de esports din întreaga lume.

AOC și G2 Esports au decis să își extindă colaborarea, începută în ianuarie 2018. AOC este unul dintre brandurile de monitoare de top în domeniul esports și gaming-ului competitiv. AOC va echipa facilitățile de pregătire ale echipei G2 Esport cu monitoare performante. Datorită colaborării, echipa obține performanțe ridicate atât în sesiunile de ​​antrenament, cât și în competiții. În urmă colaborării, a fost creat un monitor de gaming, proiectat special pentru echipă și fanii G2.

G2 a dovedit că este una dintre cele mai bune organizații de esports chiar de la fondarea sa, în 2013, iar printre cele mai recente rezultate se numără locul 2 la Campionatul Mondial de League of Legends din acest an. G2 a avut performanțe remarcabile și în CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege și PUBG.

„Suntem mândri să avem parteneri atât de puternici precum AOC. Contribuția lor ne ajută să facem ce știm mai bine – să câștigăm trofee cu stil. Nimic din toate acestea nu ar fi posibil fără sprijinul și echipamentul oferit de ei. 2020 va fi un an captivant pentru fanii G2 și sunt încântat că AOC va fi lângă noi, ajutându-ne să câștigăm folosind tehnologia lor de ultimă generatie”, spune Carlos Rodríguez, CEO G2 Esports.

Toate sistemele echipelor de PC și ale creatorilor de conținut G2 actuale vor fi dotate cu monitoare performanțe de gaming, cum ar fi modelul AOC AGON AG251FZ. Feedback-ul oferit de jucători ajută la îmbunătățirea monitoarelor AOC, rezultând într-o experiență mai bună pentru jucători, creatorii de conținut și fanii G2 Esports. AOC și G2 vor participa împreună la evenimente dedicate, turnee și o multitudine de alte evenimente interesante, toate planificate pentru anul viitor.

„Suntem încântați să susținem în continuare o organizație atât de remarcabilă. G2 a demonstrat încă o dată că este o echipă mare la turneul League of Legends Worlds 2019”, spune Stefan Sommer, directorul de marketing și business management al AOC Internațional Europe. „Acestă colaborare ne-a inspirat și ne-a ajutat să identificăm ceea ce au cu adevărat nevoie jucătorii profesioniști de la monitorul lor, ceea ce înseamnă că putem oferi cele mai noi inovații acestei echipe excepționale. Suntem nerăbdători să vedem ce ne oferă viitorul și să continuăm împreună această colaborare”.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Monitoarele de înaltă calitate, ergonomice și inovatoare designul atractiv și materialele prietenoase cu mediul înconjurător, precum și prețul competitive reprezintă motivele pentru care tot mai mulți consumatori și partenerii de distribuție au încredere în AOC. AOC oferă monitoare care se potrivesc fiecărui tip de utilizator, fie pentru utilizare profesională, acasă sau de divertisment. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de ecrane LCD.

http://eu.aoc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *