Indiferent de ocazie, premiile si diplomele inseamna mai mult atunci cand sunt personalizate si atractive. Daca ati obtinut o certificare profesionala pentru care ati muncit ani buni, sansele sunt sa nu fiti prea incantat sa inramati o diploma generica, pe care seful dvs. a gasit-o pe internet si a imprimat-o. Este valabil si daca dumneavostra sunteti cel care acordati diplomele. Oamenii tin foarte mult la dovada ca munca lor a fost recunoscuta si o diploma este cea mai buna metoda.

Insa, pentru a acorda premiile si certificatele in cea mai eleganta si frumoasa forma posibila, aveti nevoie de ajutorul profesionistilor. Astfel de profesionisti pot fi gasiti la agrafa.ro. Echipa va poate realiza diplome personalizate, de calitate, la preturi mai mult decat accesibile. Efectele personalizate de imprimare, precum stantarea, elementele inedite metalizate, cartonarea mata sau lucioasa vor transforma o diploma banala, intr-una care metita pusa in rama. Cand trebuie sa recunoasteti pe cineva pentru realizarile profesionale sau de alt tip, faceti acest lucru in cel mai elegant si vizibil mod posibil.

Diplomele se pot oferi in diverse ocazii. Se pot oferi pentru realizari profesionale, pentru studii si chiar pentru copiii cuminti care s-au comportat curajos la dentist sau la analize.

O diploma este cu atat mai pretuita cu cat este realizata mai elegant si poate fi pusa in rama asemenea unei opere de arta. Iata cateva din lucrurile pe care le puteti comanda pentru diplome, pentru a oferi ceva cu adevarat inedit:

1: Embossing-ul

Embossing-ul sau stantarea este una dintre cele mai usoare metode de a oferi unei piese tiparite o nota de clasa. Cu toate acestea, este mai bien sa folositi aceasta metoda doar pe o mica portiune. Ganditi-va la embossing ca la un perete special din incapere. Atrage atentia, dar lasa si spatiu pentru a vedea celelalte elemente de design. Logo-urile, textul antetului, numele si infrumusetarile sunt candidati excelenti pentru o stantare.

2: Folositi o stampila cu folie metalica.

Suntem fani uriasi ai stantarii cu folie metalica pentru certificate si premii. De ce? Nimic nu este mai sofisticat decat asta. Pentru a obtine acea atingere a legendarului Midas, identificati mai intai ce parte a designului dvs. ar trebui sa profite de acest tratament special. Folia metalica are o stralucire mai pronuntata decat cerneala metalica, asa ca va straluci de departe. Acest lucru face ca stampila cu folie metalica sa fie ideala pentru certificate si premii, care ar trebui sa stea la loc de cinste in rame sau vitrine. Puteti alege chiar si folii holografice care sunt atat de cool!

3: Incercati cerneala metalica

Daca nu sunteti fani ai foliei metalice, o cerneala metalica poate avea un efect similar. Nu va oferi un luciu la fel de puternic, dar va aparea, cu siguranta, mai luxos decat culorile standard. Cerneala metalica are, in realitate, bucati de metal care ii dau stralucire: aluminiu, cupru, bronz sau zinc. Este foarte asemanatoare cu vopseaua metalica de pe o masina. In plus, aceasta este o optiune ce se pliaza pe un buget mai mic, dar cu efect minunat.

4: Nu va zgarciti la hartie

Felul in care este perceput un premiu este la fel de important ca si modul in care diploma pentru acesta arata. De aceea, hartia premium este de obicei alegerea recomandata pentru certificate si diplome. Hartia premium poate costa putin mai mult decat hartia standard, dar merita! Designul dvs. va arata mai bine pe hartia de calitate superioara, deoarece hartia premium contribuie la performanta tiparirii. Hartia premium va face, de asemenea, astfel incat cerneala dvs. sa nu apara pe partea cealalta si sa nu se deterioreze usor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *