AMD Radeon RX 580 8GB continuă să aducă un raport calitate-preț excelent gamerilor mainstream și nu numai. Lineup-ul de plăci video oferit de partenerii AMD livrează un gameplay de top în rezoluție 1080p Full-HD, dedicat sporturilor electronice și titlurilor AAE, la un preț extrem de competitiv pentru ceea ce oferă din punct de vedere al performanței.

Radeon RX580 poate fi achiziționată în România, de la retailerii locali, la prețuri ce pornesc de la 854,99 RON.

Împreună cu oferta AMD Xbox Game Pass, cumpărătorii de plăci video Radeon din seria RX 500 vor primi acces gratuit la titluri precum Gears 5, împreună cu peste 100 de jocuri pentru PC, pentru primele trei luni de la activare.

Împreună cu tehnologia Radeon FreeSync, cea mai populară astfel de funcție adaptivă din lume, gamerii pot experimenta un gameplay cursiv, fără efecte de stutter. Jucătorii știu că orice click contează, iar un singur frame în plus sau în minus poate face diferența între victorie și eșec. Cu noua funcție Radeon Anti-Lag, timpul de răspuns este redus cu până la 31%, oferind gamerilor un avantaj impresionant în jocurile competitive.

Recent, AMD a adus funcția Radeon Image Sharpening pe plăcile video Radeon RX 570, RX 580 și RX 590. Cu ajutorul celei mai recente versiuni a platformei Radeon Software Adrenallin Edition, gamerii mainstream care se joacă pe GPU-uri AMD pot experimenta aceleași efecte vizuale oferite de plăcile video Radeon din seria 5700 în jocurile AAA, eSports sau indie.

RIS este un algoritm inteligent de contrast adaptabil care aduce culori naturale și claritate în gameplay, cu ajutorul unor tehnici de post-procesare care nu afectează cu absolut nimic cursivitatea jocului. Împreună cu Radeon GPU Upscaling, RIS permite un framerate ridicat și o experiență de gameplay fluidă chiar și pe monitoarele cu rezoluții înalte.

Alte funcții care vin gratuit la pachet cu Radeon Software includ Radeon Chill (acum cu o economisire de energie de 2.5 ori mai mare), precum și Radeon ReLive și compatibilitate AMD Link pentru Android TV. Poți descărca cea mai recentă versiune de Radeon Software Adrenallin Edition de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *