Tocmai ati cumparat un telefon mobil pentru cateva sute de euro si nu stiti cum sa il protejati? Nu va faceti griji! In acest articol va vom ghida in alegerea carcasei ideale pentru dumneavoastra. Dupa cum probabil stiti, putem alege intre diferite tipuri de protectii, fiecare cu propriile sale puncte forte si puncte slabe. Nu exista o carcasa telefon absoluta perfecta, dar exista o carcasa perfecta pentru fiecare tip de utilizator. Exista, de asemenea, magazine precum etuo.ro, unde sunt comercializate carcase si alte accesorii telefon, pentru orice utilizare si preferinta, la preturi foarte bune. Intrucat acesta este un ghid pentru toata lumea, nu ne vom baza pe un model de telefon mobil dat, ci pe modelul specific al carcasei.

Sa incepem cu cele mai clasice dintre carcase telefon: cele transparente. Ati cumparat un telefon mobil frumos si nu doriti sa ii ascundeti estetica? Aceasta este carcasa potrivita. Datorita capacului transparent, veti lasa imaginea sau design-ul smartphone-ului dvs. intact, oferind in acelasi timp o protectie buna impotriva impactului. Alegerea grosimii carcasei are o importanta fundamentala. In acest sens, aveti grija ca aceasta carcasa sa aiba cel putin 0,3 mm. Altfel, la prima cadere, dispozitivul dvs. se va dezmembra. Cu cat grosimea este mai mare, cu atat este mai mare protectia – alegerea este a dvs. Carcasa transparenta este cel mai ieftin tip de acoperire.

Nu va intereseaza deloc estetica si duceti un stil de viata „extrem”? Carcasa robusta este pentru dvs. Exista mai multe modele, unele chiar au un certificat de rezistenta! Dispozitivul dvs. va fi ferit de orice fel de impact, chiar si dupa ce a cazut de la cativa metri inaltime in unele cazuri. Este evident insa ca dimensiunea dispozitivului va creste in proportie si va deveni dificil de pastrat in buzunar.

Unii insa isi doresc o acoperire de 360 de grade. Aceasta este carcasa care se potriveste cel mai bine smartphone-urilor cu ecrane curbate, precum Galaxy. Asigura o protectie totala a dispozitivului, protejand atat ecranul cat si spatele. Cu toate acestea, defectele sunt mai importante decat avantajele: afisajul devine inutilizabil si are uneori dezavantajul de a denatura imaginile. Estetica este puternic afectata, ceea ce face ca smartphone-ul dvs. de 1000 de euro sa fie unul cu aspect nu foarte placut.

Carcasa tip oglinda este cu siguranta preferata doamnelor. Datorita carcasei oglinda va puteti retusa machiajul sau va puteti aranja parul de cate ori aveti nevoie. In general, acestea nu ofera multa protectie, dar modele mai groase pot fi gasite. In schimb, cel mai mare defect il reprezinta amprentele digitale. Telefonul mobil va fi permanent murdar si plin de urme de degete.

Intotdeauna ramaneti fara baterie? Atunci aveti nevoie de o carcasa cu baterie integrata. Veti avea intotdeauna un telefon 100% gata de utilizare, fiind capabil sa stati cateva zile fara probleme. Defectele, insa, exista si sunt de asemenea mari. In primul rand, dispozitivul va fi intotdeauna foarte cald: vara ar putea deveni chiar inutilizabil. Nu mai vorbim de dimensiunile care cresc proportional.

Acestea sunt cateva tipuri de carcase, fiecare dintre ele cu avantajele si dezavantajele lor. Pentru mai multe ifnormatii, puteti sa vizitati site-ul etuo.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *