ThinkBook 13s Front

Lenovo lansează în România noul brand de produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii. Seria ThinkBook aduce pe plan local o nouă linie de laptopuri ultra-subțiri, construite pentru a răspunde nevoilor de mobilitate și performanță ale tinerilor profesioniști.

De ce ThinkBook

În această lume permanent conectată, angajații au nevoie de un laptop simplificat, pe care îl pot utiliza pentru a colabora de la distanță. Aproape 60 la sută1 din ceea ce a fost denumită „noua forță de muncă” a crescut lucrând, creând și comunicând online prin dispozitive elegante. Tinerii angajați, reprezentanți ai generațiilor millennials și Z, așteaptă din partea angajatorilor dispozitive care estompează liniile dintre muncă, viață și pasiune.

Gama ThinkBook este special concepută pentru IMM-urile care au nevoie de laptopuri din seriile pentru consumatori, cu design elegant și prețuri avantajoase, dar nu mai pot accepta lipsa serviciilor de suport și a garanțiilor extinse. ThinkBook le permite companiilor în dezvoltare să păstreze un avantaj în atragerea tinerilor pasionați de tehnologie cu dispozitive cool, dar rentabile.

Lenovo ThinkBook

Inspirate de dorințele utilizatorilor

În întreaga lume, companiile adoptă o tendință numită „Alege-ți propriul dispozitiv” (CYOD – Choose Your Own Device). Conform studiilor noastre, la care au participat 8.000 de respondenți la nivel mondial, tinerii angajați sunt interesați de aspectul laptopurilor lor – culori, materiale – dar preferă totuși să își aleagă dispozitivul dintr-o listă scurtă oferă de organizația pentru care lucrează.

Seria ultra-slim ThinkBook S, care include modele de 13 și 14 inci, este concepută pentru companiile care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește serviciile esențiale, precum securitate, fiabilitate și servicii de asistență, în același timp satisfăcând cererea de dispozitive elegante care aduc PC-ului experiența familiară a smartphone-ului.

Ideale pentru orice companie, noile Lenovo ThinkBook 13s și 14s îmbină stilul modern și elementele de design precum exteriorul de aluminiu, cu caracteristicile de securitate integrate pe care consumatorii le așteaptă de la familia de PC-uri Think.

Elegante și sigure

Laptopurile ThinkBook au un aspect premium, pot fi deschise la 180° și au o ramă ultra-slim, pentru a oferi un ecran mult mai mare într-un design portabil. Acoperite cu un strat de aluminiu și magneziu, care redau laptopului nuanța Mineral Grey, acestea sunt foarte ușoare, corpul dispozitivului ThinkBook 14s cântărind doar 1,5 kg, iar cel al lui ThinkBook 13s, doar 1,34 kg.

Laptopurile ultra-slim ThinkBook integrează caracteristici de tip business, care sunt rareori incluse în alternativele mai scumpe ale acestui dispozitiv.

ThinkBook 15 - Front angle

Funcțiile oferite de această serie includ:

  • Autentificare dintr-o singură mișcare și pornirea sistemului prin atingerea senzorului de amprentă
  • Standard TPM 2.0 discret pentru a permite sistemului de operare Windows 10 să ruleze procesele de securitate și de criptare a datelor utilizatorului
  • Capacul glisant ThinkShutter™ care protejează camera video
  • Balamalele cu indiu, pentru a reduce interferențele WiFi-ului
  • Sunet puternic și clar oferit prin sistemul Dolby Audio™ cu difuzoare HARMAN®
  • Ecran Premium FHD cu Dolby Vision® (pe ThinkBook 13s) pentru o imagine bogată
  • Tastatură rezistentă la lichide, proiectată pentru a susține până la 60ml2
  • Baterie cu durată de viață de până la 11 ore3și funcție RapidCharge pentru ThinkBook 13s, și baterie cu durată de viață de până la 10 ore3 pentru ThinkBook 14s

Răspuns rapid

Funcția Windows Modern Standby de pe ThinkBook 13s aduce conexiunea smartphone-urilor la laptopurilor din mediul de afaceri; dispozitivul poate descărca e-mailuri, primi alerte de apel Skype și poate primi actualizări ale aplicației Windows – chiar și cu capacul închis. În plus, pornește din standby aproape instantaneu cu butonul Smart Power On sau chiar comanda vocală.

Microfoanele duale certificate de Skype for Business și difuzoarele duale de la HARMAN pentru sunet clar îmbunătățesc experiența de colaborare în apelurile VoIP. În plus, tastele dedicate Skype simplifică apelarea cu o singură tastă pentru a răspunde unui apel și pentru a-l închide.

Tehnologia din interiorul unui ThinkBook este concepută pentru blocaje minime, dispozitivele fiind echipate cu procesoare Intel® Core™ de generație a opta, SSD și placă grafică puternică, Intel UHD 620 sau AMD Radeon ™ 540X. Tehnologia RapidCharge este, de asemenea, standard pe ThinkBook 13s, asigurând o capacitate de 80% a bateriei după o oră de încărcare.4

Servicii de asistență

În mediul de afaceri, când un PC nu funcționează, se poate crea un lanț neprevăzut de evenimente, ceea ce duce la o satisfacție mai slabă a clienților și afectează reputația brand-ului. ThinkBook oferă o serie de servicii de business de calitate, incluzând Lenovo Premier Support, extensii de garanție, upgrade-uri și un serviciu internațional de garanție pentru a minimiza orice nefuncționalitate.

Produsele ThinkBook sunt dotate și cu funcții de self-management integrate, utile în special pentru companii mai mici, fără echipe dedicate de asistență la fața locului. Printre acestea, software-ul Lenovo Vantage oferă instrumente pentru diagnosticare hardware preventivă, setări hardware personalizate și instalare automată a actualizărilor critice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *