Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta participarea sa la World Expo 2020 care are loc in Dubai, Emiratele Arabe Unite, care, pentru o perioada de circa 6 luni din 20 octombrie pana pe 10 aprilie. Axis este unul dintre partenerii oficiali in cadrul Pavilionului Suediei situat in zona de sustenabilitate.

Consideram ca acest eveniment este o oportunitate extrem de interesanta si suntem mandri sa reprezentam Suedia. Tema Expo 2020 se incadreaza in aceeasi directie cu valorile noastre de baza si este aceeasi tema adoptata de pavilionul suedez. Axis este o organizatie inovatoare, axata pe pionierat, care dezvolta mijloacele necesare unei societati mai inteligente si mai sigure, iar aceste lucruri asteptam cu nerabdare sa le prezentam la acest eveniment”, a spus Ray Mauritsson, Presedinte si CEO al Axis Communications.

Tema Expo 2020 este “Connecting Minds – Creating the Future”, iar expozitia include trei sectoare, Opportunity, Mobility si Sustainability. Pavilionul suedez se va axa pe orase inteligente, calatorii si transporturi de generatie noua, stiinte naturale, economie circulara, industrie conectata si societate inteligenta.

“La Axis venim mereu cu noi provocari la adresa status-quo-ului si incurajam inovatia. Iar participarea noastra la Expo 2020 ca parte a pavilionului suedez reprezinta un nou pas in aceasta directie. Vom prezenta solutii de securitate de ultima generatie, axate pe continut video, audio si controlul accesului, precum si o serie de solutii de analiza, precum numararea oamenilor, managementul traficului si multe altele. Suntem increzatori ca World Expo 2020 va deschide un nou capitol in privinta posibilitatilor de a inova – atat pentru EAU (Emiratele Arabe Unite), cat si pentru intreaga lume – ceea ce asteptam cu nerabdare”, a spus Philippe Kubbinga, Regional Director, Axis Communications Middle East & Africa.

Pavilionul suedez, care va fi amplasat in sectorul dedicat sustenabilitatii, face parte dintr-o ampla campanie de promovare a exporturilor derulata de guvernul Suediei in anii care vin. Tema aleasa pentru pavilionul suedez este “Co-creation for Innovation”. Pe langa participarea efectiva la expozitie prin prezentarea solutiilor sale, Axis va asigura si supravegherea video ca parte a solutiei de securitate folosite de pavilionul suedez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *