Gama Razer Arctech™ folosește tehnologia Thermaphene™ pentru a reduce temperatura telefonului mobil în timpul funcționării, rezultatul fiind o performanță îmbunătățită și o autonomie prelungită a bateriei 

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi o gamă de carcase de protecție pentru telefoane mobile, care se bazează pe o nouă tehnologie de răcire. Această gamă este compatibilă cu noile modele de iPhone ce vor fi lansate în 2019 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max), dar și cu modelele de iPhone din 2018 (iPhone Xr, Xs, Xs Max) și Razer Phone 2. Noua gamă Razer Arctech™ folosește Thermaphene™, un strat special de disipare a căldurii proiectat de Razer, care reduce semnificativ temperaturile din timpul funcționării dispozitivelor mobile.

Telefoanele mobile din zilele noastre sunt capabile să ruleze aplicații grafice complexe, precum jocurile video, ceea ce face ca emisia de căldură să devină o problemă din ce în ce mai acută, mai ales că acest fenomen poate reduce performanța dispozitivului și să scadă considerabil durata de viață a bateriei, afectând astfel experiența de joc. Majoritatea carcaselor de pe piață exacerbează această problemă, blocând căldura între carcasă și telefonul mobil.

Carcasele Razer Arctech includ mai multe straturi de material termoconductor care disipează căldura în mod eficient, asigurând performanțe optime și o autonomie extinsă. Acestea au fost concepute pentru a asigura conectivitate fără probleme la diferitele tipuri de rețele, pentru a oferi o experiență de joacă fără compromisuri și streaming video fără întreruperi, totodată păstrând și funcționalitatea de încărcare wireless, prin intermediul încărcătoarelor certificate Qi.

“Utilizatorii de smartphone-uri vor să-și protejeze dispozitivele fără să fie afectate performanțele și durata de viață a bateriei,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Noile carcase Razer Arctech oferă cea mai bună protecție, un design cu stil și performanțe de răcire care asigură sesiuni de gaming extinse.”

Pierde căldura, câștigă jocul

Carcasele Razer Arctech sunt alcătuite din trei straturi:

  • Stratul Thermaphene absoarbe și apoi înlătură căldura emanată de telefonul mobil, protejându-l în același timp de praf
  • Un strat de microfibră asigură fixarea în siguranță a dispozitivului mobil, protejându-l de zgârieturi
  • Exteriorul perforat al carcasei este realizat din policarbonat/elastomer termoplasticprotejând telefonul de căzături și șocuri mecanice.

Thermaphene este un material termoconductor care disipează căldura. Teste independente au dezvăluit că Razer Arctech asigură temperaturi de funcționare cu până la 6° Celsius mai mici decât carcasele similare alături de care au fost comparate. Pe durata ciclului de teste de două ore, carcasele Razer Arctech au menținut dispozitivele mobile sub temperatura maximă de operare recomandată de producători, în timp ce modelele folosite ca termen de comparație au depășit acest nivel după doar 20 de minute de funcționare, fără să se observe îmbunătățiri până la sfârșitul testului.

Carcase pentru toate gusturile

Carcasele Razer Arctech sunt disponibile în două versiuni: Arctech Slim și Arctech Pro, ambele folosind tehnologia Thermaphene pentru performanțe de răcire îmbunătățite. Fiecare carcasă va fi disponibilă în culorile negru, Quartz (roz) și Mercury (alb).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *