Cred ca orice domn s-a confruntat, macar o data in viata, cu situatia in care a trebuit sa faca un cadou unei doamne sau domnisoare. Daca pentru unii acest lucru este ceva simplu, pentru altii, achiztionarea unui cadou pentru o femeie reprezinta adevarate munci ale lui Hercule. Pur si simplu se vor vedea pusi intr-o situatie ce pare, pentru ei, imposibila. Insa, cu calm, si mici sfaturi, chiar si cei mai nepriceputi dintre barbati se vor descurca de minune in privinta alegerii unui cadou inspirat pentru femei.

Exista ceva ce te va ajuta sa nu dai niciodata gres. Doamnelor si domnisoarelor le plac bijuteriile si probabil stiati asta. Si, atentie mare: nu trebuie sa scoti din buzunar o avere pentru a achiztiona o podoaba femeii iubite! Pentru asta, alege intotdeauna bijuterii argint. In functie de tipul de surpriza pe care vrei sa il faci, poti alege si bijuteria. Pe site-ul Bespecial.ro vei descoperi o gama diversificata de astfel de bijuterii argint ieftine, de la inele si pana la coliere. Preturile sunt accesibile si modelele sunt diferite. Pentru ca vorbeam despre inele, daca nu ai de gand sa faci o cerere in casatorie sau nu stiti masura degetului, este bine sa eviti inelele. Insa, daca iti cunosti partenera bine, poti fara probleme sa alegi un inel de argint care sa o incante. Alege ceva cu o piatra care sa se asorteze cu ochii ei sau cu preferintele coloristice in materie de imbracaminte. Daca nu cunosti preferintele doamnei sau domnisoarei, poti face o mica cercetare inainte.

De asemenea, poti lega bratarile. Acestea sunt printre putinele bijuterii din argint care pot fi purtate oricand, fara a avea o insemnatate anume si fara ca gestul sa fie interpretat. Poti face cadou o bratara de argint chiar si unei colege de serviciu, cu ocazia aniversarii. Va fi un dar apreciat.

Pentru o femeie tanara alege o pereche de cercei cu inchidere tip surub, cu un design minimalist. Pentru o doamna mai in varsta, sunt indicati cerceii care atarna, cu pietre.

Succes la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *