Pe cat de practica este cureaua, pe atat de dificil este sa o alegi pe cea care ti se potriveste manusa, avand in vedere ca exista o varietate pe piata. In acest scurt articol, te voi ajuta sa iti alegi o curea barbati prin enumerarea diferitelor modele de curele barbati. Astfel, vei intelege pe care sa o alegi si cand sa o porti. Exista o varietate de modele pe piata la ora actuala, pe care, cu siguranta, este bine sa le ai in garderoba.

Curele clasice

Aceasta categorie include toate tipurile de curele piele barbati pe care le porti aproape in fiecare zi. Sunt din piele neteda si au cusaturi vizibile. Catarama poate fi rotunjita sau patrata. Astfel de curele pot fi achiztionate de la magazinul online Adona.ro. Calitatea este foarte buna, iar preturile sunt accesibile.

Curele de ocazie

Sunt mai mici decat curelele clasice si au in mod normal cusaturi ascunse – sau, in orice caz, abia vizibile. Sunt intotdeauna din piele lucioasa, uneori chiar din piele patentata. Nu rareori au imprimeuri care reproduc pielea crocodilului, a broastei testoase sau a altor reptile. Retine ca aproape niciodata nu se foloseste pielea reala a acestor animale. De obicei, este imprimat modelul pe piele de vitel pentru a recrea acest efect. Exista, de asemenea, curele de gala, iar acestea sunt cele mai formale. De fapt, cu cat cusatura este mai vizibila, cu atat cureaua este mai informala. Prin urmare, absenta cusaturii indica formalitatea maxima.

Curele casual

Aceasta categorie include toate curelele informale, intotdeauna din piele. De asemenea, pe Adona.ro vei gasi multe modele casual. Este imposibil sa se dea o definitie precisa, deoarece toate modelele posibile si imaginabile, care nu se incadreaza in primele doua categorii, se incadreaza in acest grup.

Curele pentru jeans

Din nou vorbim despre curele din piele, dar acestea sunt mai mari decat cele pentru costume. Au cusaturi contrastante si clar vizibile sau nu au deloc. In orice caz, au o latime de 4-5 cm. Pielea nu este intotdeauna neteda: poate fi lucrata in cele mai extravagante moduri. Acestea sunt curele foarte informale.

Curele din piele de caprioara

In mod clar, curele de caprioara sunt mai putin formale decat curelele din piele neteda, dar sunt extrem de elegante. Se potrivesc cu aproape toate tinutele si sunt o solutie valabila pentru a fi purtate ziua pentru un aspect elegant, dar informal.

Pe site-ul Adona.ro mai sunt si alte modele de curele. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine stilului tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *