Recent, am descoperit ca magazinul gsmstore.ro, ofera tot felul de produse destinate telefoanelor, printre care si incarcatoare de mare calitate. Tot aveam nevoie de un incarcator de retea si magazinul gsmstore.ro m-a salvat. Gama lor de incarcatoare de retea este vasta si preturile sunt convenabile, deoarece produsele sunt accesibile pentru oricine!

Am cumparat modelul de incarcator Voiaj Micro USB care este compatibil cu mai multe dispozitive. Acesta este un incarcator pentru acumulator, cu alimentare la reteaua casnica de 220V. Acest model de incarcatoare este de dimensiuni foarte mici si este prevazut cu un led albastru care creeaza un efect foarte placut pe intuneric. Incarcatoarele sunt prevazute, de asemenea, cu circuite de protectie la suprasarcina si supraincalzire. Incarcatorul se va utiliza doar la telefoane cu conectorul potrivit, dar si cu specificatiile tehnice (voltaj, amperaj) corespunzatoare. La conectare, se va introduce mai intai incarcatorul in telefon si apoi in priza, la deconectare procedandu-se in ordine inversa.

Incarcatorul este un accesoriu vital pe care unele persoane il poarta la un loc cu telefonul si fara de care se simt neajutorati. Odata cu explozia exporturilor de smartphone-uri si tablete cu Android, s-au inmultit si modelele de incarcatoare. In familiile unde se afla mai multe smartphone-uri si tablete, este deja o intreaga harabaura cu incarcatoarele.

Smartphone-urile de origine chinezeasca au impus un standard in materie de adaptoare de priza si anume incarcatoare USB. Peste 90% din modelele de telefoane si tablete produse in China au sistem de incarcare USB 2.0 la micro USB 2.0 Type B.

Cand cumparati un incarcator de baterii, doriti sa fiti sigur ca veti obtine unul care se potrivește cu tensiunea telefonului. Daca tensiunea este prea mica, telefonul se va incarca prea incet si este posibil sa nu poata chiar ajunge la o incarcare completa.

Daca tensiunea este prea mare, ar putea strica bateria si, eventual, dispozitivul. Majoritatea telefoanelor au o valoare de 5,0 volti, iar majoritatea incarcatoarelor au acelasi rating. Probabil ca nu trebuie sa va faceti griji prea mult despre acest lucru, dar daca doriti il folositi in siguranta, atunci verificati specificatiile producatorului!

Pe site-ul magaiznul gsmstore.ro putem gasi o varietate de incarcatoare retea care sa se potriveasca cu produsele noastre. De exemplu, magazinul ofera chiar si incarcatoare dedicate pentru un anumit brand, precum cel de la Samsung. In acest caz, incarcatorul va fi mai mult ca sigur compatibil cu toate produsele Samsung pe care le detineti. Este o investitie ideala ma ales pentru cei care au nevoie de un incarcator mereu prin preajma.

Insa, gsmstore.ro nu se limiteaza doar la incarcatoare de telefoane, magazinul ofera o gama intreaga de accesorii gsm utile pentru toti. Fie ca doresti huse de protectie, carcase personalizate, folii pentru display sau cabluri usb, pe site-ul magazinului gasim de toate, la preturi avantajoase.

Accesoriile gsm nu fac altceva decat sa prelungeasca viata dispozitivelor noastre, deoarece o folie pentru ecran poate scuti telefonul de multe zgarieturi, iar o carcasa poate face diferenta intre un gadget nou si unul care arata foarte folosit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *