Allview anunță lansarea unei noi serii de televizoare, după ce compania românească a debutat cu succes acest segment de piață la finalul anului trecut.

Analizând preferințele clienților, compania a decis segmentarea produselor sale în mai multe serii, care vor întruni o paletă largă de beneficii pentru consumatori.

Alături de seria 6000, în care se regăsesc televizorele Allview cu Google Assistant, cu magazin de aplicații-Play Market, control al casei inteligente și Chrome Cast inclus, și de seria 5000, care include televizoare cu design clasic, Allview prezintă seria 5500, televizoare smart, cu un design foarte atrăgător și preț accesibil.

Seria 5500 este cea definită printr-un design edgeless, avangardist și în concordanță cu tendințele actuale, în care frame-ul care încadrează display-ul este aproape inexistent, aducând utilizatorului perspectiva imaginiilor fără granițe.

Seria 5500 de la Allview include smart tv-uri, gândite pentru divertisment interactiv, cu meniu intuitiv și interfață atractivă, care se încadrează perfect oricărui spațiu prin design-ul minimalist.

Interacțiunea cu smart tv-urile Allview se transformă în distracție, utilizatorul având acces la cele mai iubite filme și putând să intre direct în acțiune cu sute de jocuri. Cu un UI special creat, experiența interactivă este superioară, iar programul tv rulează simultan cu meniul smart, pentru o navigare facilă a utilizatorului care rămâne conectat permanent la posturile preferate.

Căutarea conținutului media este mai facilă ca oricând pentru că muzica preferată, filmările sau fotografiile sunt perfect organizate și poziționate doar la un click distanță.

Mai multe detalii despre televizoarele seriei 5500, pe https://www.allview.ro/tv-seria-5500/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *