Desi poate fi destul de obositor sa te ocupi cu munca la tara, acest lucru aduce numeroase beneficii. Cele mai importante dintre acestea ar putea fi acela ca ii poti produce singur anumite alimente si ca acestea sunt naturale.

De mai bine de 10 ani, si eu am inceput sa investesc in agricultura, in zona de la tara unde am crescut inca de mic copil. Am inceput cu ceva mic, local iar acum pot spune ca sunt ceva mai dezvoltat. Ma ocup si cu cultivarea de legume dar si cu cresterea animalelor pentru a obtine lactate, branza si carne.

Ca in cazul pamantului, care are nevoie de ingrasaminte cat mai bune, si animalele au nevoie de o ingrijire adecvata. Hrana consistenta este extrem de importanta de accea m-am decis ca o parte din pamant sa il folosesc pentru lucerna si pentru grau, din care sa pot face baloti.

Pentru a face baloti aveam nevoie insa si de o balotiera, pentru a nu mai fi nevoit sa apelez la alte persoane. Zis si facut, asa ca am achizitionat la acea vreme una noua. In urma cu ceva timp a inceput sa dea semne ca unele piese ar incepe sa se uzeze asa ca am inceput si eu sa caut locuri de unde sa pot cumpara piese de schimb.

Am o balotiera marca Claas, asa ca am zis ca cel mai bine este sa aleg piese de la acelasi model. Am reusit sa fac asta cu ajutorul site-ului Piesemasiniagicole.ro de unde pot cumpara in cel mai scurt timp un corp inodator Claas de cea mai buna calitate, nou sau second-hand, una dintre partile de baza si la care am inceput sa sesizez ceva defecte.

Totodata, aici pot gasi si numeroase piese tractor care sa ma ajute sa utilizez si mai bine balotiera. Astfel, hrana pentru iarna a animalelor este asigurata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *