Samsung anunță participarea la programul Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare 2019

Samsung, unul dintre principalii producători de electrocasnice din lume și lider pe piața locală, și-a asumat drept misiune să contribuie la un viitor durabil și responsabil prin intermediul tehnologiei, a produselor și proiectelor inovatoare, menite să îmbunătățească considerabil viața utilizatorilor săi.

În procesul de dezvoltare a produselor, Samsung utilizează eficient resursele prin inovarea tehnologică și prin modalități de reutilizare a deșeurilor și a produselor scoase din uz. Depune constant eforturi pentru a susține consumul sustenabil și grija pentru planetă, astfel că face produse mai bune cu mai puține resurse, dar și transformă deșeurile electronice în resurse utile. De asemenea, există eforturi susținute în a crea produse prietenoase cu mediul înconjurător, cu un consum redus energetic.

Mai mult, la nivel local, Samsung anunță susținerea și implicarea în cadrul programului Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare 2019.

Ministerul Mediului a anunțat cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare, prin care se dorește creșterea gradului de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și încurajarea unui comportament de achiziționare responsabil.

Finanțarea se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de produse electrocasnice de uz casnic și televizoare, după cum urmează:

Mașini de spălat rufe

  1. 200 lei- eficiență A++
  2. 300 lei- eficiență A+++

Mașini de spălat vase

  1. 300 lei- eficiență A++
  2. 400 lei- eficiență A+++

Frigidere/combine frigorifice/lăzi frigo/congelatoare

  1. 300 lei- eficiență A++
  2. 400 lei- eficiență A+++

Aparate de aer condiționate, inclusiv portabile

  1. 400 lei- eficiență A++ și A+++

Televizoare

  1. 200 lei- eficiență A și A+
  2. 400 lei- eficiență A++ și A+++

Programul face posibil accesul la inovație, astfel că utilizatorii au ocazia să achiziționeze produse noi, de calitate superioară și ce au la bază tehnologii inovatoare, în condiții comerciale mult mai avantajoase, din momentul în care au renunțat la electrocasnicele lor vechi.

„Venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri, astfel că prin implicarea în programul Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare le propunem diverse beneficii și acces la numeroase tehnologii invoatoare pe care le-am implementat în produsele noastre. Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori și ne dorim să participăm activ la procesul de reînnoire a electrocasnicelor din gospodării, pentru a alinia consumatorul român la cele mai noi standarde din industrie”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, Samsung România.

Pentru că vrea să ușureze accesul cât mai multor clienți la o gamă cât mai amplă de produse, Samsung dublează valoarea voucher-ului, care poate fi folosit pentru mai multe categorii de produse, inclusiv televizoare, ce pot fi cumpărate de la magazinele partenere. Campania se desfășoară în perioada 24 mai – 6 iunie.

Înscrierile se pot face direct în magazin sau online folosind aplicația AFM pentru obținerea voucher-ului. Acesta se obține de la AFM, iar Samsung dublează valoare voucher-ului, pentru o listă de produse, în limita stocului disponibil.

Vedeți mai jos produsele care intră în promoție:

 

 

 

 

*Pentru a vizualiza lista completă de comercianți participanți la Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice de uz casnic uzate – Programul Rabla 2019,  te rugăm să consulți website-ul oficial Administrației Fondului pentru Mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *