McDonald’s desemnează 45 de angajați studenți în programul Bursele McDonalds 2019 și îi premiază pe fiecare dintre ei cu câte o bursă de merit în valoare de 2.500 de lei net. De 13 ani, studenții angajați la McDonald’s care dau dovadă de rezultate deosebite la învățătură și la locul de muncă sunt susținuți de companie prin programul Bursele McDonald’s și sărbătoriți alături de familie si profesori, în cadrul unui eveniment special.

Ajuns la cea de a 13-a ediție, programul Bursele McDonald’s are rolul de a recompensa angajații cu rezultate remarcabile la învățătură și la locul de muncă. În toate aceste ediții, am oferit 375 de burse în valoare de peste 160.000 de euro și ne mândrim că și anul acesta putem susține dezvoltarea personală a 45 de angajați prin acest program”, a declarat Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România. „Ne bucurăm în mod special că anul acesta numărul angajaților care beneficiază de aceste burse este considerabil mai mare față de cel de anul trecut. Pentru noi, asta este dovada faptului că eforturile și programele noastre de loializare și beneficiile personalizate pe care le oferim angajaților noștri dau rezultate.

În acest an, cei 45 de bursieri au fost selectați printr-un proces ce s-a desfășurat în perioada martie – aprilie 2019. Aceștia au avut o serie de condiții de îndeplinit pentru a beneficia de o bursă McDonald’s, precum minimum media 8 la absolvirea anului universitar precedent sau minimum nota 8 la admitere, în cazul studenților aflați în primul an. De asemenea, au fost luate în considerare recomandările profesorilor din facultate și evaluările de performanță de la locul de muncă.

La ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenți managementul companiei și părinții angajaților. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei net, înmânat de Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, care i-a felicitat personal și i-a încurajat să își continue studiile cu la fel de multa dedicare.

Prin această tradiție a bursierilor anuali, McDonald’s continuă să încurajeze educația și performanța angajaților din companie. Aceștia sunt recompensați periodic cu bonusuri și se bucură de programe și beneficii personalizate în funcție de nevoile lor. McDonald’s oferă joburi cu program flexibil, potrivite pentru toată lumea, indiferent de vârstă și pregătire profesională și își premiază constant cei mai loiali angajați. În prezent, familia McDonald’s numără peste 5.000 de angajați în România.

În 2019, McDonald’s a primit titlul de Cel Mai Bun Angajator pentru al cincilea an consecutiv. Titlul Cel Mai Bun Angajator se oferă în urma unui studiu desfășurat de AON România pe companii cu peste 50 de angajați din diferite sectoare. Studiul măsoară implicarea profesională a angajaților prin criterii precum leadership-ul organizațional, încrederea angajaților în organizațiile din care fac parte, recunoașterea oferită angajaților de către manageri și companiile pentru care lucrează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *