MMD lansează monitorul LCD Philips 222B9T cu diagonala de 22 inci, ce dispune de tehnologia SmoothTouch. Dotat cu tehnologia tactilă capacitivă în 10 puncte, stylus, protecție IP54 împotriva prafului și apei, o gamă largă de conectori și un stand flexibil pentru portabilitate, acest monitor adaptabil este o soluție premium pentru diverse sectoare precum retail-ul, puncte de informații, hoteluri, magazine, restaurante și medii educaționale.

Monitorul tactil Philips 222B9T asigură o interacțiune simplă, intuitivă datorită tehnologiilor precum SmoothTouch, garantând un răspuns tactil natural, fluid ce se bazează pe tehnologia tactilă capacitivă în 10 puncte ce permite tastarea prin atingere cu 10 degete, împărtășirea proiectului cu colegii de clasă sau gaming interactiv cu mai mulți jucători. Echipat cu protecție avansată IP54 împotriva apei și prafului, monitorul este pregătit pentru mai multe scenarii intensive de utilizare în medii variate.

Dotat cu un display 16:9 Full HD, monitorul oferă utilizatorilor detalii exacte, luminozitate optimă și imagini realiste care beneficiază de tehnologia Philips SmartContrast, ce ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru a obține cele mai bune imagini, de la fotografii la filme sau jocuri video. Tehnologia include un mod Economy, ce asigură constant un nivel scăzut de consum de energie.

Ecranul anti-glare, modul LowBlue si tehnologia Flicker-Free permit o vizualizare optimă, în timp ce Philips SmartStand dispune de o structură în formă de Z care oferă posibilitatea utilizatorilor să ridice, să coboare și să încline ecranul în poziția dorită. În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii au la dispoziție VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 și HDMI 1.4, precum și viteza și puterea USB 3.1.

Monitorul tactil Philips 222B9T va fi disponibil în luna mai la un preț recomandat de 1249 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *