Atunci cand vine vorba de casa mea, imi place sa o tin mereu luna. Adica luna de curatenie. Dar nu doar ca imi place sa mentin curatenia, ci imi place sa am mobila moderna, deoarece imi place sa tin pasul cu noutatile din domeniu. Asa am descoperit un nou trend, care face furori: parchet lucios – un altfel de produs de bricolaj imbunatatit cu tehnologia Elesgo, mult mai rezistent si mai aspectuos decat un parchet obisnuit! Pe mine m-a cucerit de la prima vedere. Cum? Aflati imediat!

Probabil va intrebati ce este tehnologia Elesgo? Este o tehnologie de varf, cu ajutorul careia parchetul capata anumite proprietati, si anume: devine extrem de rezistent la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale, este super durabil, isi mentine luciul elegant pe toata durata de viata, este usor de intretinut, nu aluneca si este placut la atingere si pasire (datorita tratamentului cu raze de electroni a straturilor impregnate de culoare si de protectie, structura suprafetei este perfect inchisa).

Pentru ca aveam dubii in legatura cu modelul pe care mi-l doresc, am solicitat de pe ParchetLucios.ro mostre gratuite, ca sa pot alege. Pot sa va spun ca de cand mi-am pus parchet lucios, toata casa mea straluceste! Lumina naturala, care se reflecta pe suprafata acestuia, lumineaza si mai mult orice incapere. Aspectul casei mele s-a schimbat radical (in bine), de cand am ales sa schimb parchetul.

Personal, nu ma gandeam ca o decizie atat de radicala imi va schimba si viata. Imi este mult mai drag de locuinta mea, de cand are haine noi, iar complimentele celor care mi-au trecut pragul (dupa schimbare) nu au intarziat sa apara. Aceste complimente m-au facut sa ma simt mai increzatoare in mine si in alegerile mele si mi-a dat o energie pozitiva molipsitoare. Va recomand si voua parchetul lucios, deoarece chiar isi merita investitia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *