Avenir Telecom, sub licența exclusivă Energizer®, prezintă, în premieră, la Mobile World Congress, noile sale telefoane mobile. Gama Ultimate cuprinde șase noi smartphone-uri premium – performanța, inovația și designul elegant fiind printre principalele caracteristici.

Până la patru camere, pentru a fotografia cele mai mici detalii

Smartphone-urile Ultimate dispun de mai multe camere foto cu funcții avansate, care garantează imagini de o calitate excepțională și permit atât începătorilor, cât și fotografilor experimentați să își exprime creativitatea. Printre noile telefoane, Ultimate U620S este dotat cu patru camere, inclusiv un senzor triplu de 16MP + 2MP + 0,2MP pe partea din spate și un senzor 16MP la camera frontală. Cu doar un singur clic pot fi făcute fotografii  luminoase, clar și care surprind cele mai mici detalii.

Modelele U570S și U650S sunt echipate cu două camere pe partea din spate, de 16 MP + 2 MP, care oferă acces la funcții precum Live Focus, Filtre, Panorama și Beauty Face, și cu o cameră frontală de 16 MP.

Ultimate: asigurarea unei durate mari de viață a bateriei – de record mondial

„Nimic nu rezistă mai mult ca bateriile Energizer® AA Ultimate LithiumTM”. Acesta este motto-ul bateriilor Energizer® Ultimate LithiumTM, recunoscute recent ca fiind cele mai durabile baterii AA din lume de către Guinness World RecordsTM. Noua gamă de telefoane Energizer® Ultimate încorporează același spirit de performanță și durabilitate cu diferitele modele echipate cu baterii care variază de la 3.000 mAh la 4.000 mAh. De asemenea, telefoanele pot fi încărcate la viteză mare prin intermediul porturilor USB-C, pentru a oferi utilizatorilor o și mai mare libertate și flexibilitate.

Configurare pentru nivel înalt de performanță

Cu memorie RAM de 4 GB, o capacitate mare de stocare, ce variază de la 32 GB la 128 GB și cele mai performante procesoare Mediatek, gama de smartphone-uri  Ultimate oferă puterea necesară utilizării intensive zi de zi. Rularea jocurilor timp de ore întregi, multitasking și vizionarea de videoclipuri la calitate 4K se realizează simplu și ușor cu ajutorul interfeței Android 9.0 Pie.

Un design unic, elegant și plin de culoare

Noile smartphone-uri vin într-o varietate de culori noi, cu opțiuni precum violet, acvamarin și turcoaz iridescente. Aceste culori strălucitoare sunt obținute prin suprapunerea diferitelor straturi de lac care captează lumina și o reflectă într-o gradare de culori subtile și atractive.

Numele noilor smartphone-uri vine de la dimensiunea ecranelor, o componentă pe care Energizer® Mobile s-a axat, în demersul de a obține produse de înaltă calitate, în măsura în care fiecare dintre telefoane dispune de un ecran HD+.

Camera frontală de pe fiecare telefon, poziționată central și elegant, subliniată de un notch în formă de lacrimă, lasă loc unui ecran panoramic larg. Formatele de 18:9 și 18,5:9 ale telefoanelor le fac să fie ușor și confortabil de ținut în mână și asigură afișarea la calitate optimă a conținutului. Dimensiunile ecranelor, care sporesc confortul utilizatorilor, vor fi deosebit de apreciate și de gameri, deoarece oferă o experiență de joc complet imersivă.

Noile modele vor fi disponibile pentru teste la MWC 2019, la standul Energizer® Mobile din sala Square Congress (#CS 96), în perioada 25-28 februarie, la Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *