Indiferent dacă te pregăteşti de un eveniment special sau vrei să arăţi un pic mai fresh şi să fii cu un look nou, salonul de înfrumuseţare pe care îl alegi contează foarte mult. Până la urmă, nu toate sunt la fel de bune şi nu toate oferă aceleaşi servicii, deci este nevoie să fii un pic selectivă.

De regulă, un salon bun atrage clientela şi este greu să nu cunoşti pe cineva care a fost acolo. Şi mai bine este să ajungi la recomandarea unei prietene, dar nu se întâmplă mereu acest lucru şi, uneori, vei putea fi tu cea care îl recomanzi mai departe. Totuşi, încearcă să intri pe internet, să vezi ce spun persoanele care au fost deja acolo. Veştile bune circulă repede, la fel şi cele rele, iar pe site-urile de profil, pe Facebook sau pe forumuri se găsesc tot felul de păreri despre orice serviciu, inclusiv despre un salon de infrumusetare .

N-ai auzit încă de unul dintre cele mai bine cotate saloane de înfrumuseţare? Ei bine, noi îţi recomandăm salonul de înfrumuseţare Antica Studio, un salon coafura Bucuresti  în stil Parizian, în care armonia şi profesionalismul domneşte. Aşadar, te aşteptam cu drag să simţi acest mediu ambiental antic.

La salonul Antica Studio vei găsi o echipă de profesionişti, oameni cu o vastă experienţă în domeniu care te vor ajuta să îţi defineşti elegant trăsăturile frumoase şi placate şi mai mult decât atât, aici vei găsi realmente un loc de îngrijire şi relaxare. Produsele cosmetice utilizate de Antica Studio sunt de înaltă tehnologie, deoarece toate mijloacele sunt create pe baza celor mai recente evoluţii ale celor mai cunoscute centre de cercetare. Începe-ţi experienţa cu tratamente faciale, care dau un efect instantaneu pielii, de prospeţime, întindere şi catifelare. De altfel, în mod ideal, se recomandă executarea unor tratamente cosmetice, după zboruri sau înainte de un eveniment important, cum ar fi nunta, pentru că pielea să beneficieze de hidratare şi curăţare maximă într-un timp relativ scurt.

În ceea ce priveşte calitatea produselor acestui coafor  Antica Studio utilizează linia de styling pentru hair couture, care este încredinţată maeştrilor de marcă şi care se axează pe durabilitatea şi volumul formatului. Fără a afecta părul, aceştia folosesc cosmetice de îngrijire a părului, în a căror compoziţie există ingrediente cu proteine de mătase şi ulei de argan, şi, nu există sulfaţi şi componente chimice rigide. Fă-ţi un cadou indiferent de moment sau de eveniment şi optează pentru produse de îngrijire a părului, în culori luminoase. De asemenea, produsele de îngrijire a manichiurii şi pedichiurii sunt la fel de importantă ca şi în cazul părului, astfel încât recomandăm achiziţionarea unor produse care să reflecte luminozitatea şi intensitatea culorilor printr-o persoană îngrijită şi modernă.

Cel mai bun tratament pentru tine, este cel de masaj şi relaxare în salonul Spa, iar pentru asta există un terapeut de masaj profesional, care are o metodă specială de a amestec de mai multe tehnici: de la osteopatie la masaj clasic. De fapt, acest lucru nu este chiar un masaj. Este mai degrabă o experienţă, pe care numai tu o poţi aprecia la adevărata să valoare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *