Un volum mare de munca, graba constanta, vacanta scurta – toate acestea sunt pline de stres pentru organism. Si, sincer, corpul are nevoie de odihna si de o relaxare buna. Pentru un astfel de stres exista remedii anti-stres – tratamente relaxante intr-un salon de infrumusetare  de tip SPA Antica Hair Studio. De ce ai nevoie de acest salon care se afla printre liderii de piata in acest domeniu? Raspunsul este simplu, pentru  un aspect infloritor si pentru sanatate.  Un complex de tratamente de tip SPA si o nutritie adecvata, un exercitiu moderat si o atitudine pozitiva, asta este tot ceea ce te face mai fericit si iti intareste imunitatea.

La un salon coafura Bucuresti  ti se ofera proceduri cosmetice, tratamente de tip SPA, coafor  si frizerie si multe alte servicii, care te vor ajuta sa iti cresti starea de spirit si stima de sine. Salonul de infrumusetare Antica Hair Studio este un antidepresiv puternic si, prin urmare, contribuie la consolidarea sistemului de aparare a organismului. O tunsoare moderna, unghiile profesional tratate,  pielea radianta si catifelata si chiar hainele in trend,  sunt factori de intarirea a sistemului imunitar, mai mult decat o mana de vitamine sintetice.

Masaje si tratamente corporale

Masajele si tratamentele corporale inlocuiesc in detaliu tratamentele medicamentoase antidepresive. Acestea sunt efectele terapeutice asupra organismului. Primul tratament este, desigur, masajul terapeutic. Aceasta procedura ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, confera pielii un tonus bun si elasticitate. Multi oameni folosesc masajul pentru a elimina stresul, pentru a imbunatati sanatatea si pentru a imbunatati bunastarea generala a corpului. Masele sustin ca masajul clasic intareste sistemul imunitar, pastreaza sanatatea, previne bolile. Multi oameni au uitat ca scopul initial al acestui masaj este terapeutic, iar apoi anti-celulitic. In scopuri terapeutice, masajul este prescris pentru osteocondroza, dureri musculare, distonie vasculara, stadiile initiale ale venelor varicoase, precum si pentru a intari imunitatea pielii si rezistenta generala a corpului. Prin urmare, toata lumea are sansa de a-si imbunatati sanatatea si de a scapa de deficientele inestetice. Aceasta metoda minunata nu poate fi realizata cu succes, decat in salonul de infrumusetare de tip SPA Antica Hair Studio.

Tratamente pentru maini si picioare

Baile de picioare preventive in conditii de salon sunt usor de combinat cu pedichiura. In primul rand, iti vei scalda picioarele intr-o baie cu concentrat mineral cu alge si uleiuri esentiale, iar apoi maestrul iti va face o pedichiura profesionala, care poate fi etalata oriunde. Nu vei mai fi nevoita sa iti ascunzi picioarele in incaltari care ascund unghiile si calcaiele.  Dupa astfel de proceduri pozitive pentru corp si suflet, poti pleca acasa relaxat si cu incredere in tine.

Tratamente pentru femei insarcinate

Salonul de infrumusetare  de tip SPA Antica Hair Studio este un centru care ofera complexe speciale de tratament pentru femeile insarcinate. Acestea includ, de obicei, un masaj relaxant usor, pedichiura, manichiura, ingrijire faciala, corp si par. In absenta contraindicatiilor privind uterul, sunt posibile unele tipuri de tratamente ale corpului. Foarte des se utilizeaza formule  speciale, cu o concentratie mai scazuta de ingrediente active si inodore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *