Trebuie sa recunostem ca, cel putin o buna parte dintre noi, suntem dependenti de televizor. Iar cand zic dependenti, nu ma refer la efectul nociv produs de televizore, ci de faptul ca avem nevoie sa ascultam stirile matinale si sa privim seara serialul preferat. Inca de la inventa lor, televizoarele au fost si sunt dispozitive apreciate la casele oamenilor, deoarece, dintr-o data, i-au adus pe toti in fata unui ecran care conecteaza o lume intreaga.

Si eu la randul meu privesc destul de des la televizor, insa sunt destul de selectiv. Refuz sa privesc emisiuni care pot dauna intelectului si moralului unei persoane. In schimb, prefer emisiuni cu tematici educative sau seriale istorice.

Recent, pentru a viziona chiar si mai bine serialele mele preferate, am decis sa cumpar un televizor nou. Stiind sigur ce model imi doream, am apelat la cel mai sigur loc din care poti sa cumperi televizoare. Acel loc este magazinul online Dwyn.ro, ce comercializeza o multime de electrocasnice de calitate foarte buna.

Am ales un model destul de simplu, insa in aceealsi timp destul de avansat tehnologic. Modelul de televizor Led Finlux 61 cm, HD Ready, Negru, 24FHB4201. Acest model s-a remarcat prin simplicitatea design-ului insa calitatile sale l-au recomandat sa il cumpar fara sa ezit.

Televizorul foloseste tehnologia de tip Led, care nu oboseste ochii, are o diagonala de 60 cm, iar calitate imaginii este HD Ready.

Pe langa caltiatile video excelente, acest televizor detine si un slot pentur USB, astfel utilizatorul poate viziona filme de pe un laptop direct pe TV.

Televizorul a venit la 3 zile dupa ce l-am comandat, intr-un amabalaj foarte solid, in asa fel incat produsul sa nu se loveasca pe drum. Sunt foarte multumit de ce a comandat si, cu siguranta, voi mai cumpara de pe magazinul online Dwyn.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *