București, 6 decembrie 2018 – Finala Sezonului 2 a Ligii României de Playerunknown’s Battlegrounds, cunoscutul joc cu milioane de jucători în toată lumea, va avea loc în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, în weekend-ul 8-9 decembrie, la Romexpo. Competiția este realizată de Royal eSports și organizată de AOC Gaming și PUBG România. Echipele se vor confrunta pe cea mai mare scenă la nivel național pentru Trofeul PUBG România și numeroase premii surpriză.

Turneul reunește cele mai bune 16 echipe de PUBG din România, alese dintr-un total de 85 de echipe participante, în cadrul a două ligi săptămânale: Liga a II-a, cu intrare liberă și Liga PRO, formată dintr-un număr de 20 de echipe, cu acces doar prin promovarea din Liga a II-a. Competiția se desfășoară pe durata a două zile și constă în 11 meciuri de Playerunknown’s Battlegrounds jucate între 16 echipe a câte 4 jucători.

Jucătorii de PUBG vor utiliza monitoarele de gaming AOC AGON AG241QX FreeSync pe tot parcursul turneului. Cu ajutorul monitorului AOC, jucătorii vor experimenta un timp de răspuns de 1 ms și rate impresionante de împrospătare de 144 Hz, care oferă redare fluentă a acțiunii și elimină anomaliile de randare, ceea ce transformă acest model de 24 inchi în monitorul perfect pentru jocurile de înaltă performanță. Proiectat special pentru competițiile esports, monitoarele AGON de la AOC sunt foarte apreciate de jucătorii profesioniști și de esports.

Playerunknown’s Battlegrounds este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate jocuri Battle Royale. Aceasta este un shooter, care permite confruntarea dintre 100 de utilizatori în același timp și pe același server iar câștigătorul este ultimul om care rămâne în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *