Seria UL3E este ideală pentru promoții de retail sau pentru prezentările din sălile de ședință

Frankfurt, 20 noiembrie 2018 – LG lansează noua sa serie de ecrane UL3E: display-uri UHD cu dimensiuni mari care combină culori vii și detalii clare la un preț accesibil. Afișat la rezoluție UHD, conținutul este foarte clar, cu o calitate a imaginii de patru ori mai mare decât Full HD. UL3E oferă sălilor de conferințe și magazinelor de tip challenger ecrane de înaltă definiție care anterior erau disponibile numai pentru un anumit segment de piață.

Aceste display-uri eficiente din punct de vedere al costurilor, ce pot funcționa fără întrerupere până la 16 ore pe zi, sunt ideale pentru afișarea promoțiilor din magazine retail și pentru prezentări în săli de conferințe. Tehnologia de comutare în plan (IPS) asigură o calitate impresionantă a imaginii indiferent de unghiul de vizualizare.

Seria UL3E vine echipată cu conectivitate wireless  pentru soluții cum ar fi partajare de  conținut, promovare în timp real și puncte de acces fără fir, dar și caracteristici de compatibilitate ridicată precum control AV professional. Similar tuturor display-urilor LG UHD, seria UL3E este pe deplin compatibilă cu soluțiile Cisco pentru conferințe video, aducând imagini clare la întâlnirile online. Orice companie care dorește să-și îmbunătățească prezentarea va descoperi că UL3E se potrivește perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *