Fiecare om are o pasiune pentru ceva. Unii o au pentru animale, altii pentru carti, unii pentru arta si altii pentru muzica. Acestea ar fi doar cateva exemple, pentru ca, pana la urma, putem fi pasionati de absolut orice lucru sau activitate. Pasiunea mea sunt intrumentele muzicale. Am terminat un liceu de arta si acum activez intr-o trupa. Desigur, am si un job normal. Dar serile si weekend-urile mi le petrec alaturi de baietii din band exersand si cantand pe la diverse evenimente. Eu nu sunt vocalist, ci cant la tobe.

Desi aveam un set de tobe bunicel, venise vremea sa il schimb. Asa ca, am inceput sa ma interesez ce mai este nou pe piata de profil pentru a face o investitie. Aveam deja niste bani pusi deoparte, dar setul de tobe pe care mi le doream eu erau ceva mai scumpe, cam cu 2000 de lei. Am vorbit cu familia mea, insa acestia nu aveau de unde sa imi dea suma necesara. In plus, eram si inainte de salariu si cam ramasesem pe zero cu banii. Pe la banci nu doream, sub nicio forma, sa ma imprumut. Voiam sa scap repede de datorie.

Urgenta venea insa din faptul ca setul de tobe era la reducere si imi era frica ca in doua sapatamani, cand aveam sa primesc eu salariul, nu mai era valabila oferta. Asa ca am luat cea mai inteleapta decizie. Am facut un credit pana la salariu, la o institutie financiara nebancara. Pentru asta am accesat site-ul creditpanalasalariulmeu.ro. Institutiile de aici iti pot oferi, la orice ora, doar cu buletinul, un imprumut rapid nebancar, extrem de avantajos. De cele mai multe ori, daca esti la primul imprumut, nu platesti nici macar dobanda. Mai mult, conditiile nu sunt atat de aspre ca la banci, aprobarea o primesti in maxim o ora sau doua, iar a doua zi ii ai in cont. Poti sa iei o suma cuprinsa intre 100 si 2000 de lei. In 30-35 de zile trebuie sa pui banii la loc in cont, fara alte formalitati. Astfel am reusit sa imi achizitionez setul de tobe mult dorite fara sa ma imprumut pentru ani de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *