Daca iti privesti casa in ansamblu, te gandesti ca nu ai nevoie de foarte multe lucruri, pentru ca problemele si defectiunile lucrurilor apar destul de rar. Insa daca arunci o privire mult mai atenta, iti dai seama ca de multe ori ai nevoie de un ciocan, o surubelnita sau chiar de cateva benzi dublu adezive. Sa fie, pentru ca nu se stie niciodata!

Benzile dublu adezive sunt produse menite sa te ajute atunci cand e nevoie sa lipesti doua lucruri unul de celalalt, sau chiar mai multe. Daca se intampla ceva in casa ta si necesita o reparatie provizorie rapida, banda dublu adeziva este tot ce ai nevoie pana cand o sa ajungi la un magazin specializat pentru a cumpara piesele sau materialele necesare reparatiei.

Exista foarte multe persoane care prefera mocheta in locuinta pentru ca este delicata, se curata usor si se instaleaza foarte repede. Insa exista situatii cand aceasta fie se rupe, fie dupa multi ani de utilizare apar probleme cu colturile care se ridica. Pentru aceste situatii, benzile dublu adezive sunt mai mult decat perfecte. Taie o bucata destul de mare si lipeste-o pe partea mochetei de pe pardoseala. Dupa ce ai dezlipit folia, lipeste mocheta de pardoseala camerei si astfel nu vei mai avea probleme.

Poti sa faci la fel cu covoarele mici care au functie decorativa, insa care te deranjeaza ca se misca de la locul lor. O alta idee buna pe care o poti pune in practica este lipirea tablourilor sau a pozelor pe pereti sau pe orice suprafata. Daca vrei sa iti decorezi camerele, poti sa lipesti postere si tot ce vrei pe pereti sau pe dulapuri, usi sau oglinzi. Aceste benzi dublu adezive nu lasa urme la indepartare si sunt destul de delicate cu majoritatea suprafetelor.

Exista mai multe tipuri de benzi dublu adezive, iar in functie de nevoile pe care le ai, poti alege dintre: benzi dublu adezive transparente, din poliester, din poliester cu o parte usor de indepartat, banda dublu adeziva transparenta fara suport, cu suport de hartie sau din polipropilena.

Indiferent ce trebuie sa lipesti, pe site-ul celor de la Pin gasesti o gama variata de benzi dublu adezive din care sa alegi si sa te apuci de treaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *