Am mostenit de la bunica mea o casuta la tara. Nu este foarte mare dar este o casa de suflet, deoarece in acest loc mi-am petrecut toata copilaria. Casa trebuia renovata, de la acoperis pana la baza. Am decis ca este o investitie pe care merita sa o fac. Intentionam sa o transform in casa de vacanta pentru a-mi petrece weekend-urile si vacantele in liniste si inconjurata de natura, intr-un loc foarte drag mie.

Am chemat o echipa de meseriasi pentru a evalua la cat se ridica lucrarile insa, cand au ajuns la pod, ne-am dat seama, cu totii, ca aveam inca locatari. Locatarii erau mici, multi si aveau mustati. In podul casei bunicii se aflau cateva generatii intregi de soricei, mancaciosi si extrem de energici. Desi sunt o iubitoare a animalelor, nu imi suradea deloc ideea de a imprati frateste si casa si mancarea. Lasand gluma la o parte, soarecii sunt adevarate focare de infectii si riscurile pentru sanatate sunt enorme. Mesterii mi-au spus ca, pana nu rezolv problema cu soriceii, nu se apuca de lucrari. Asta insemna ca trebuie sa rezolv cat mai repede problema. Nu de alta, dar pierdeam oamenii pentru ca mai aveau si alte lucrari. Asa ca, mi-au dat doar 3 zile la dispozitie.

Chiar in acea zi, am cautat firme deratizare pe internet, care sa imi rezolve problema imediat. Asa ca, mi-a iesit in calea “virtuala” Compania DDD. Aceasta este o companie profesionista, cu un portofoliu impresionant de clienti din toata tara. Se ocupa de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Pentru deratizare pret, exista tarifele pe site. I-am contactat si echipa de la Compania DDD mi-a recomandat serviciul A.S.A.P. avand in vedere urgenta. In plus, pe langa deratizare, mi-au propus sa fac si o dezinfectie a intregii case, deoarece aceasta nu era locuita de mult timp si exista riscul sa fie plina de bacterii. In doua zile, echipa a venit si m-a scapat de soricei dar si de bacterii. Mesterii au reusit apoi sa renoveze casa si pot sa spun ca acum am locul perfect pentru vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *