Succesul afacerii tale depinde de multe aspecte, care mai de care mai importante. Unul dintre lucrurile esentiale pe care poti sa le faci este sa te asiguri ca ai promova-o si o promovezi corespunzator. O promovare eficienta poate fi facuta atat online cat si offline. Chiar daca ai fi tentat sa crezi ca promovarea online este mult mai eficienta in momentul de fata, nu neglija nici promovarea prin mijloace traditionale, pliante, brosuri, carti de vizita sau scrisori personalizate.

Iata trei aspecte de care trebuie sa tii cont pentru ca pliantul tau sa nu fie aruncat la gunoi fara macar sa fie citit, sa aduca clienti noi si sa ramana in mintea posesorului.

1. Alege textul cu mare grija

Este esential sa iti alegi foarte bine cuvintele si acestea sa exprime exact ceea ce doresti ca potentialii tai clienti sa citeasca. Evita cuvintele lungi si frazele intortocheate, acestea s-ar putea sa nu fie intelese de toata lumea si astfel pliantul tau sa ramana necitit. Chiar daca pliantul are suficient loc, in care sa iti descrii serviciile si produsele pe care doresti sa le promovezi, este de dorit sa nu pui foarte mult text. Oamenii isi pierd rabdarea si interesul foarte repede, de aceea trebuie sa prezinti numai esentialul.

2. Alege imagini cat mai reprezentative

Imaginile pe care le pui pe pliant trebuie sa reprezinte 100% serviciile sau produsele pe care le oferi. Trebuie sa fi foarte atent la ce fel de imagini alegi si ca acestea sa fie de calitate deoarece prin ele iti prezinti cel mai bine produsele/serviciile.

3. Alege hartie de calitate

Alegerea unei hartii de calitate poate parea doar un moft, dar tin sa te contrazic. Odata ce posibilul tau client va pune mana pe pliantele oferite de tine, de-ndata isi va da seama de diferenta pe care o acorzi detaliilor, in comparatie cu competitorii tai. Totodata vei da de inteles ca pui pret pe calitatea serviciilor pe care le oferi si ca iti doresti sa le oferi tot ce e mai bun.

Fii atent la aceste trei aspecte si alege cu grija. Chiar si in era tehnologiei, un pliant de calitate, cu informatii utile, poze relevante si profesionist lucrat iti va aduce cu siguranta clienti noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *