Kusadasi este considerat unul dintre cele mai frumoase orase de pe malul Marii Egee. Aflata pe costa de vest a Turciei, statiunea Kusadasi se bucura de o clima insorita, mediteraneana, cu 300 de zile insorite pe an.

Agentia de turism Kusadasi si Sentimente.roofera sansa participantilor la concurs sa castige o vacanta pe litoralul turcesc.

Conditii de participare la concurs

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa acceseze pagina la care a fost lansat concursul “Cum ma pregatesc pentru o intalnire?” si sa urmeze pasii descrisi acolo. Participantii trebuie sa gaseasca articolele care ii ajuta sa se pregateasca pentru o intalnire. In cazul fetelor , acestea au de gasit 11 obiecte ascunse in camera, iar in cazul baietilor , acestia au 7 obiecte de descoperit. Apoi, fiecare participant trebuie sa realizeze o scurta poveste despre cum va folosi acele produse gasite in camera pentru a face o impresie buna la intalnire. Apoi, tot ce mai au de facut participantii este sa dea “Like” paginii de Facebook a agentiei Kusadasi.

Premiul pus in joc reprezinta o vacanta in Turcia, in valoare de 1000 euro, care include 7 nopti de cazare all inclusive la Hotel Vera Santa Maria, transport cu avionul Bucuresti – Kusadasi – Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport. Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie – 29 februarie 2012. Castigatorul va fi anuntat pe 1 martie 2012 de catre echipa Sentimente.ro. Castigatorul concursului va fi acea persoana care a realizat cea mai interesanta si mai convingatoare povestioara despre obiectele descoperite si modul in care acestea o ajuta sa se pregateasca pentru intalnire.

Despre agentia Kusadasi

Agentia de turism Kusadasi este o agentie tour-operatoare infiintata in 1999, membra A.N.A.T. si C.C.I.R. In toti acesti ani agentia a incercat prin pregatirea personalului sa ridice cat mai mult calitatea serviciilor oferite. Agentia de turism Kusadasi, prin personalul ei dinamic si gata oricand sa-si ajute clientii in orice problema, incearca sa le ofere clientilor sai cel mai bun raport calitate/pret. Preturile competitive, serviciile de calitate, experienta si profesionalismul echipei Kusadasi au ca scop fidelizarea clientilor sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *