Daca anul acesta iti doresti ceva cu totul deosebit si te-ai saturat de toata alergatura si pregatirile pe care trebuie sa le faci de fiecare data pentru petrecerea de Revelion , ce-ar fi sa faci o schimbare si sa alegi sa petreci Revelionul intr-o locatie cu totul speciala, cum este Complexul Hotelier EDEN din statiunea Predeal ?

Stii ca Revelionul se apropie cu pasi repezi, nu e asa? Acea noapte magica cand vei trece pragul dintre ani impreuna cu persoanele dragi tie si vei pasi in noul an 2012 plin de sperante este mult mai aproape decat crezi!

Petrece Revelionul 2011/2012 intr-o atmosfera eleganta si un peisaj de vis

Daca anul acesta iti doresti ceva cu totul deosebit si te-ai saturat de toata alergatura si pregatirile pe care trebuie sa le faci de fiecare data pentru petrecerea de Revelion, ce-ar fi sa faci o schimbare si sa alegi sa petreci Revelion 2011/2012 intr-o locatie cu totul speciala, cum este Complexul Hotelier EDEN din statiunea Predeal ?

Complexul Hotelier EDEN te asteapta sa petreci Revelionul 2011/2012 si sa treci pragul dintre ani intr-o atmosfera extrem de eleganta, cu meniu sofisticat si un peisaj de vis!

De Revelion, meniu sofisticat cu icre de Manciuria, fois gras, somon fume , sampanie si vinuri nobile

Anul acesta fa-ti o surpriza de Sarbatori si alege sa petreci Revelionul intr-o atmosfera eleganta si peisajul superb de la Complexul Hotelier EDEN din statiunea Predeal, alaturi de persoana iubita, familie sau prietenii dragi tie!

Meniul pregatit pentru seara de Revelion este extrem de sofisticat si cu siguranta va fi chiar si pe placul celor mai pretentiosi oaspeti!

Se porneste de la o gustare cu rulada florentina, mousse de curcan cu fistic si prosciutto, terina de fois gras cu spuma de hrean, file de rata marinata cu Roquefort, somon fume cu ou de prepelita si icre de Manciuria, rafaelo din telina pe rondea de ananas, cornet de svaiter cu mar stropita din plin cu bauturi aperitiv, ca si whisky, vodca, gin, tuica de casa, campari orange, martini, crema whisky.

In asteptarea Noului An poti servi o delicatesa din peste somon file in crusta de migdale cu legume tempura. Focul de artificii de la miezul noptii iti vor incinta privirea in timp ce vei ciocni o cupa de sampanie cu cei dragi.

Poti petrece pina dimineata, in timp ce vei gusta preparatele alese cu grija de maestrii bucatari de la Complexul Hotelier Eden: duet din piept de curcan cu muschi de vaca, garnitura de broccoli, piure de spanac si morcov, ce merge perfect cu un vin alb demisec sau pentru cunoscatori, un vin rosu sec, un vin nobil de la Noblesse.

Desigur orice alte preferinte vei avea in afara acestui meniu special, trebuie sa stii ca se poate de asemenea comanda de la bar, tot ceea ce doresti.

Atmosfera  eleganta  intretinuta de muzica, dansatoare si DJ

Si pentru ca petrecerea de Revelion la Complexul Eden din Predeal sa fie completa, atmosfera va fi intretinuta de formatia de muzica lautareasca, colindatori, dansatoare si DJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *