Mii de pensiuni in natura disponibile pe iPhone-ul tau cu noua aplicatie laPensiuni.ro oferita gratuit in App Store! laPensiuni.ro iti ofera mii de pensiuni in natura selectionate de echipa noastra si cu comentariile vizitatorilor. Cu un simplu “touch”, pensiunile vor putea fi contactate direct telefonic sau prin email.

www.laPensiuni.ro isi propune sa devina portalul numarul unu din Romania unde pot fi gasite pensiuni si structuri agroturistice pentru vacante in natura.

Prin lansarea aplicatiei iPhone laPensiuni.ro disponibila in gratuit App Store (prima aplicatie iPhone disponibila in domeniu), laPensiuni.ro isi continua cu succes strategia pentru atingerea obiectivului de a deveni un punct de referinta unde turistii interesati de vacante in natura isi pot selectiona pensiunea ideala.

Principalele caracteristici inovative ale aplicatiei iPhone:

    Cautare pe harta in baza pozitiei GPS a turistuluiLista de pensiuni ordonate dupa distanta fata de pozitia din care se face cautarea.Calculeaza distanta si furnizeaza indicatiile rutiere cu Google Maps.Cautare dupa localitate, servicii, preturi.Pensiunea poate fi contactat direct (telefon sau e-mail), fara nici un fel de intermediarFotografii, preturi si descriere completa.Comenteaza si citeste comentariile celorlati utilizatori.

laPensiuni.ro este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate.

Sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura, un refugiu in afara orasului si departe de poluare.Pentru a mentine acest standard de calitate, ascultam intotdeauna parerea vizitatorilor si a clientilor nostrii. Imbunatatim site-ul si serviciile oferite tinand cont de parerile si sugestiile celor care il folosesc, si ne bazam si pe comentariile oaspetilor pensiunilor noastre pentru a evalua calitatea acestora.

Despre Vitrina Web

www.laPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 10 ani si cu peste 5 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *